ADAM DEVINE PREMIJERNO U ULOZI VODITELJA NA PRVOJ “2017 MTV MOVIE & TV AWARDS” DODELI

ADAM DEVINE PREMIJERNO U ULOZI VODITELJA NA PRVOJ “2017 MTV MOVIE & TV AWARDS” DODELI

Nakon 25 godina, legendarne MTV filmske nagrade prerasle su u “MTV Movie & TV Awards” – ulitamtivnu proslavu i veličanje najboljih ostvarenja iz sveta filma i serija.
Dodela će se održati u nedelju, 7. maja u Shrine Auditorium dvorani u Los Anđelesu u Kaliforniji, a voditelj će biti glumac i komičar Adam Devine.

Otkriveni su nominovani filmovi, glumci i glumice, a fanovi već sad mogu da glasaju na MTV.com za svoje favorite.

Horor film „Get Out“ našao se na vrhu spiska nominovanih sa čak šest nominacija, uključujući i one za film godine, najvećeg zlikovca i najbolju borbu protiv sistema. Zvezda ovog filma, David Kaluuya, osvojio je svoju prvu veliku niominaciju za najboljeg glumca u filmu, sledeću generaciju i najbolji par sa Lil Rel Howery.
„Get Out“ po broju nominacija prate igrana adaptacija animiranog Diznijevog klasika „Lepotica i zver“ i SF serija „Stranger Things“ sa četiri nominacije, slede ih „Atlanta“, „Game of Thrones,” „Hidden Figures“, „Logan“, „Moonlight“ i „This Is Us“, svaki sa po tri nominacije.

Ove godine nominacije su doživele zanimljive transformacije, pa uz tradicionalnje kategorije (za najbolji poljubac, najvećeg heroja i zlikovca…) MTV je uneo novine spajajući u određenim kategorijama film i serije, izjednačavajući tako filmsku i sve značajniju TV produkciju. A onda smo otišli korak dalje i ukinuli kategorije zasnovane na rodnim podelama, pa se tako u glumačkim kategorijama ravnopravno nadmeću i glumci i glumice!

Uz to, kategorija najbolja borba od sada će biti najbolja borba protiv sistema i odslikavaće rastući aktivizam MTV publike i okupljanje oko brojnih društvenih problema. Tu je i nova kategorija, najbolja američka priča, u kojoj će ubuduće trijumfovati filmovi koji slave različitosti i otvorenost prema različitostima. Kategorija Tearjerker rezervisana je za filmove za koje se publika najjače emotivno vezala, a tu su i nove kategorije poput najbolji voditelj, najbolje rijaliti takmičenje, sledeća generacija i mnoge druge…

Filmska i TV zvezda, Adam Devine, ove godine će biti domaćin najveće zabave za mlade “2017 MTV Movie & TV Awards” koja će se održati u nedelju, 7. maja u Los Anđelesu u Shrine Auditoriumu.
Adam je brzo postao jedan od najvećih zvezda kad su u pitanju mladi komičari i glumci u komedijama. Najpoznatiji je kao zvezda hit showa „Workaholics“ na Comedy Central kanalu. Glumio je zajedno sa Zacom Efornom u nedavnoj hit komediji „Mike and Dave Need Wedding Dates“, a uskoro ćemo ga videti i „Magic Camp“. Osim toga, videćemo ga uz Alexandru Daddario u komediji „When We First Met“ koja će izaći tokom godine na Netflixu.

Devine iza sebe ima niz rasprodatih komičarskih nastupa širom Amerike, a osim što je glumac i komičar, bavi se i produkcijom.

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Pre šest decenija rođen je Milan Mladenović

Na današnji dan, pre 60 godina, u Zagrebu je rođen , kultni rok muzičar čije je stvaralaštvo s grupom “Ekatarina

8. DOPS U JAGODINI

JAGODINA-U žiriju 8. Međunarodnog festivala dečijih i omladinskih predstava – DOPS, koji će od 23. do 29. oktobra biti održan

DJ Speedy najavio svoju poslednju žurku

DJ Speedy035 je poznati klupski, festivalski i radijski DJ, koji profesionalno deluje od 2008. godine. U njegovim setovima možete čuti

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*