Begefank žurka i Bom Ziggy predstavljaju “Vidim istu ribu”

Bom Ziggy i Begefank žurka predstavljaju novi video singl “Vidim istu ribu (Club RMX)”. Slatka priča o slučaju clubbing paranoje u koju je umešeno mnogo basa, malo reči i prstohvat romantike. Vaši izlasci u grad i sve standardne propratne aktivnosti posle ovoga više nikada neće biti iste.

Ova saradnja je, inače, prvo zvanično regionalno izdanje za oba projekta i od danas je dostupno na digitalnim servisima posredstvom Lampshade Media.

Iza imena Bom Ziggy se krije proslavljeni regionalni producent koji je rešio da pod novim imenom krene u istraživanje bass music žanrova kao što su jungle terror i future house i već ima par zapaženih izdanja na inostranim etiketama.

Begefank žurka je, na drugoj strani, brend iza kog stoje DJ BKO i Bege Fank (Lou Benny), koji već tri godine svojim inovativnim pristupom party setovima oduševljavaju klabere u regionu, a od skoro i šire.

Zanimljivo je da je sama pesma “Vidim istu ribu” nastala kao domaća verzija pesme “Deep Inna Jungle” koju su Bom Ziggy i Bege Fank uradili za izdavačku kuću AMG Music iz Holandije.

Glavna glumica u spotu je mlada dizajnerka i foto model Tamara Tmušić, a video je realizovan u produkciji studija Infinitum Media i uz pomoć beogradskih klubova Blaznavac, Šećer, Monsun i KPTM.
Pesmu na Deezeru možete preslušati na: https://www.deezer.com/album/12392194

Više informacija na:
www.lampshademedia.rs
www.facebook.com/LampshadeMedia

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Futsal: Srbija protiv Ukrajine za istorijsko polufinale

Futsal reprezentacija Srbije će u duelu sa Ukrajinom od 18.30 u “Areni Beograd” pokušati da ostvari istorijski plasman u polufinale

Master rad našeg glumca Matije Ristića večeras u Beogradu

Duodrama, završna predstava diplomiranih glumaca Nenada Stanojevića i Matije Ristića na studijama mastera Fakulteta Umetnosti Univerziteta u Prištini, ”Džepovi puni

Sara Jo nema vremena za gubljenje

Sara Jo, mlada pop zvezda, konačno je objavila svoj dugo očekivani singl „Nemam vremena za to“ u izdanju izdavačke kuće

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*