Belle and Sebastian u narednom periodu objavljuju tri EP izdanja

Škotski indie pop bend Belle and Sebastian u narednom periodu objaviće čak tri EP izdanja pod zajedničkim imenom „How To Solve Our Human Problems“. Prvi uvid u muziku koja će se naći na izdanjima daje nam singl „I’ll Be Your Pilot“ koji će se naći na drugom EP-u, a koji možete preslušati na sledećem linku: youtu.be/kkY6RV0nVEA.

Prvi EP biće objavljen 8. decembra, drugi 19. januara i treći 16. februara, tada ćeujedno biti objavljena i CD kompilacija na kojoj će se nalaziti sva tri EP izdanja. Sva tri izdanja imaće zanimljive omote budući da će se na njima naći fotografije obožavatelja ovog benda. Ukupno pedeset ljudi je fotografisano i svima je postavljeno isto pitanje: „Kako rešavate svoje ljudske probleme?“ kojim je aludirano na sam naslov EP-a.

Ovo nije prvi put da Belle and Sebastian objave tri EP-ja zaredom, budući da su na samom početku svoje karijere, davne 1997. godine objavili „Dog On Wheels“, „Lazy Line Painter Jane“ i „3.. 6.. 9 Seconds Of Light“ u razmaku od samo četiri meseca.

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Sonus festival

Jedan od 15 najboljih techno festivala na svetu objavio je imena prvih izvođača koji će nastupiti od 21. do 25.

Novo ime na domaćoj pop sceni – Majka Mara

Novo ime na domaćoj pop/soul sceni je Majka Mara, a kako bi u startu utvrdili svoje mesto na sceni objavili

Objavljene nominacije za MTV EMA 2017.

MTV je danas objavio nominacije za željno iščekivanu dodelu MTV evropskih muzičkih nagrada, 2017 MTV EMA. Svetska pop ikona Taylor

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*