Bouvi spremio pesme koje će biti objavljene posle njegove smrti

Bouvi je neposredno pred smrt napravio spisak pesama koje će biti objavljivane nakon njegove smrti

Jedna od najvećih želja pokojnog umetnika Dejvida Bouvija je bila da ga njegova publika i nakon smrti pamti isključivo po pesmama. Kako piše Newsweek, želja će mu se svakako ostvariti jer će njegovi fanovi, ako budu dovoljno strpljivi, moći uskoro da slušaju i nove Bouvijeve pesme.

Prema pisanju Newsweek-a, Bouvi je neposredno pred smrt napravio spisak pesama koje će biti objavljivane nakon njegove smrti.

Pa tako, prva pesma je zakazana za 2017. godinu a kako su otkrili izvori bliski Bouviju, nije poznato kojim će redom biti objavljivane naredne pesme kao i kolika će se pauza praviti između istih.

Podsetimo, nekoliko nedelja pred smrt, Bouvi je radio na novom materijalu, među kojima se našla pesma Lazarus za koju je urađen i spot za koji su mnogi rekli da je bila najava Bouvijeve smrti.

Sa ovog albuma je do sad objavljeno samo pet pesama, zbog čega se pretpostavlja da će svaka sledeća pesma sa ovog albuma biti objavljivana sa razmakom od možda godinu dana.

(Newsweek.rs/ Newsweek.com)

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

IZNENAĐENJE: Beyonce izdala novi album!

Američka pop diva Beyonce izdala je u subotu uveče novi, šesti po redu, album “Lemonade”. Album je predstavljen istoimenim filmom

Teodosić: Dobar žreb, maksimum se podrazumeva

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić ocenio je da je nacionalni tim dobio povoljan žreb na kvalifikacionom turniru za odlazak na

Šta ćemo gledati narednih dana u jagodinskom bioskopu?

50 NIJANSI CRNE (13.02-17.02.2016. od 20:00 časova) Ako ste se primili na Kristijana Greja, čekajte tek da vidite Kristijana Bleka!

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*