Bouvi spremio pesme koje će biti objavljene posle njegove smrti

Bouvi je neposredno pred smrt napravio spisak pesama koje će biti objavljivane nakon njegove smrti

Jedna od najvećih želja pokojnog umetnika Dejvida Bouvija je bila da ga njegova publika i nakon smrti pamti isključivo po pesmama. Kako piše Newsweek, želja će mu se svakako ostvariti jer će njegovi fanovi, ako budu dovoljno strpljivi, moći uskoro da slušaju i nove Bouvijeve pesme.

Prema pisanju Newsweek-a, Bouvi je neposredno pred smrt napravio spisak pesama koje će biti objavljivane nakon njegove smrti.

Pa tako, prva pesma je zakazana za 2017. godinu a kako su otkrili izvori bliski Bouviju, nije poznato kojim će redom biti objavljivane naredne pesme kao i kolika će se pauza praviti između istih.

Podsetimo, nekoliko nedelja pred smrt, Bouvi je radio na novom materijalu, među kojima se našla pesma Lazarus za koju je urađen i spot za koji su mnogi rekli da je bila najava Bouvijeve smrti.

Sa ovog albuma je do sad objavljeno samo pet pesama, zbog čega se pretpostavlja da će svaka sledeća pesma sa ovog albuma biti objavljivana sa razmakom od možda godinu dana.

(Newsweek.rs/ Newsweek.com)

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Evroliga: Zvezda ponovo omanula u Istanbulu

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su sa 69:66 na gostovanju Darušafaki u okviru šestog kola Top16 faze Evrolige. Zvezda je tako

Tricky oduševio publiku u Beogradu

Poznati trip-hoper Tricky održao je 26. januara koncert u Beogradu, na kojem je promovisao nedavno objavljeni album „Skilled Mechanics“. Očekivani

Ana Radulović na FPN-u: Studenti oduševljeni body artom

Bodi art umetnica Ana Radulović nedavno je gostovala na Fakultetu pedagoških nauka, gde je studentima u okviru predmeta “Rad sa

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*