Da li grupa One direction odlazi u istoriju?

“History”, treći zvanični singl sa petog studijskoga albuma „Made In A.M“, snimljen je pre svega kao posveta odanoj i ogromnoj fan bazi One Direction.

Neki fanovi su čak imali tu sreću da otpevaju prateće vokale na ovoj pesmi i tako postanu deo istorije najveće grupe na planeti. Još jedno tumačenje je da je ova pesma posvećena i nekadašnjem članu Zaynu Maliku, koji ih je napustio prošlog marta da bi se posvetio solo karijeri.

Spot za pesmu “History” je objavljen mesec i po dana nakon odlaska benda na neodređenu pauzu, tokom koje će se posvetiti sopstvenim karijerama, muzičkim ali i filmskim, stoga je on pojas za spasavanje neutešnim fanovima i za njih će uvek imati posebnu, sentimentalnu vrednost. Spot prati priču o petorici momaka, od njihovog početka, na audiciji za X Faktor, do finalnog koncerta najveće tinejžderske senzacije na planeti.

U spotu se pojavljuje osobe koje su obeležile postojanje One Direction, bivši član Zayn, čovek zadužen za njihovo formiranje, Simon Cowel, kao i horde vrištućih fanova.

Izvor: mjuznews
Foto: rollingstone

admin

admin

TV Non Stop


Tags assigned to this article:
one directionhistory

Related Articles

Život u Berlinu ’80. uz muziku New Ordera

New Order je upravo objavio nov video za pesmu “Singularity” koja će se naći na njihovom novom albumu “Music Complete”,

Tradicionalna koncertna proslava Marčelovog rođendana

Sada već tradicionalna koncertna proslava Marčelovog rođendana, održaće se 21. januara u šarmantnom okruženju Bitefartcafea.   Marčelovi rođendanski koncerti su

Ariana Grande otkazala turneju zbog tragedije

Potvrđeno je da je pevačica otkazala turneju nakon napada na nastupu u Manchester Areni. Kako piše TMZ, pevačica neće nastupiti

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*