Da li grupa One direction odlazi u istoriju?

“History”, treći zvanični singl sa petog studijskoga albuma „Made In A.M“, snimljen je pre svega kao posveta odanoj i ogromnoj fan bazi One Direction.

Neki fanovi su čak imali tu sreću da otpevaju prateće vokale na ovoj pesmi i tako postanu deo istorije najveće grupe na planeti. Još jedno tumačenje je da je ova pesma posvećena i nekadašnjem članu Zaynu Maliku, koji ih je napustio prošlog marta da bi se posvetio solo karijeri.

Spot za pesmu “History” je objavljen mesec i po dana nakon odlaska benda na neodređenu pauzu, tokom koje će se posvetiti sopstvenim karijerama, muzičkim ali i filmskim, stoga je on pojas za spasavanje neutešnim fanovima i za njih će uvek imati posebnu, sentimentalnu vrednost. Spot prati priču o petorici momaka, od njihovog početka, na audiciji za X Faktor, do finalnog koncerta najveće tinejžderske senzacije na planeti.

U spotu se pojavljuje osobe koje su obeležile postojanje One Direction, bivši član Zayn, čovek zadužen za njihovo formiranje, Simon Cowel, kao i horde vrištućih fanova.

Izvor: mjuznews
Foto: rollingstone

admin

admin

TV Non Stop


Tags assigned to this article:
one directionhistory

Related Articles

Festival vina: “Wine in the clouds”

Povodom svetskog dana vina, 25. maja 2017. godine sa pocetkom u 17h restoran 360 sky & lounge koji se nalazi

Trideset fakulteta predstavlja se na NOU festu u Ćupriji

Četvrti regionalni sajam obrazovanja – NOU fest 2016. održava se 10. i 11. marta u zgradi Visoke medicinske škole strukovnih

U petak predstavljanje Instituta za noviju istoriju Srbije

Institut za noviju istoriju Srbije iz Beograda predstaviće se u Zavičajnom muzeju u Jagodini 18. marta od 18 sati. To

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*