Dikaprio (ne)će igrati Putina?

Četiri glumca su u trci za ulogu ruskog predsednika Vladimira Putina u novom projektu „Putin“, reditelj će biti dvostruki oskarovac, a snimanje je planirano za proleće ove godine, izjavio je jedan od menadžera kompanije „Najts bridž entertejnment“ Valerij Sarjan.

„Mi nikakvu informaciju nismo davali o tome da je Leonardo Dikaprio saglasan da igra Putina. Moguće da se buka digla zbog njegovih izjava nemačkim medijima. Mogu reći da su u trci četiri prvoklasna glumca, dok će film snimati režiser koji ima dva Oskara“, rekao je on.

Sarjan je takođe rekao da scenario filma nije rađen u saradnji sa Putinom, iako su pojedini mediji pisali o tome da je Putin učestvovao u tom procesu.

„U pitanju je film koji ne zahteva bilo kakvu saglasnost ruskog predsednika. Mi sa Putinom o tome nismo razgovarali, iako su sva pitanja vezano za scenario poverena advokatima naše kompanije“, rekao je on.

Snimanje filma bi, prema Sarjanu, trebalo da počne na proleće ove godine.

Izvor: sputniknews

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Portret Branke Pujić i promocije knjiga u Narodnoj biblioteci

Sledeće nedelje nas u Narodnoj biblioteci u Jagodini očekuje nekoliko zanimljivih dogadjaja. Promocija knjige “Teorija dramskih žanrova” u izdanju Pozorišnog

Inforatnici u biblioteci

Izdavačka kuća „Pešić i sinovi“ održala je u četvrtak u Narodnoj biblioteci u Jagodini zanimljivu promociju svoje nove edicije „Inforatnici“.

Betty Boo sutra u Vivu

Bend Betty Boo sutra će održati svirku u jagodinskom šoping parku “Vivo”. Njihov repertoar obuhvata različite muzičke žanrove – pop,

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*