Dobro ili ne: Tajmlajn na Instagramu uskoro kao na Fejsbuku

Servis za razmenu fotografija koji je u vlasništvu Facebooka je najavio planove da primeni algoritme optimizacije na korisničke feedove na sličan način na koji to radi matična kompanija Facebook, što će uticati na redosled postova bazirano na različitim činiocima.

Dakle, tajmlajn na Instagramu neće izgledati kao do sada – postovi neće biti prikazivani hronološki, od najnovijeg prema starijima, već će, poput Facebooka – birati sadržaje koje nam prikazuje na osnovu različitih faktora, najverovatnije prema tome šta (i čije profile) najviše lajkujemo i pregledamo, na osnovu naših interesovanja ili na osnovu toga šta se našim foloverima najviše dopalo.

Od svog pokretanja 2010. godine Instagram je sortirao feedove po vremenu njihovog objavljivanja, što je imajući u vidu koliki broj pratilaca pojedini korisnici imaju i koliko korisnika Instagram u celini ima dovelo do toga da korisnici nekada jednostavno promaše i do 70 odsto feedova, a novi sistem objave feedova bi trebalo da reši ovaj problem.

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

I to može: Živim u Njujorku i šetam kornjače

Volite da radite stvari sporo? Onda biste mogli biti profesionalni šetač kornjača. Dobro, ne biste mogli pošto ne živite u

Naši i zubi davnih predaka – tako slični!

Kako je nastala i razvijala se ljudska vrsta? Upravo ovo pitanje, na koje tražimo odgovor, razlog je velikog interesovanja za

Krstarenje – Celestyal NEFELI

11 pristajanja za 8 dana. sezona 2017. god. 8 dana. 7 noći. Celestyal NEFELI

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*