Dobro ili ne: Tajmlajn na Instagramu uskoro kao na Fejsbuku

Servis za razmenu fotografija koji je u vlasništvu Facebooka je najavio planove da primeni algoritme optimizacije na korisničke feedove na sličan način na koji to radi matična kompanija Facebook, što će uticati na redosled postova bazirano na različitim činiocima.

Dakle, tajmlajn na Instagramu neće izgledati kao do sada – postovi neće biti prikazivani hronološki, od najnovijeg prema starijima, već će, poput Facebooka – birati sadržaje koje nam prikazuje na osnovu različitih faktora, najverovatnije prema tome šta (i čije profile) najviše lajkujemo i pregledamo, na osnovu naših interesovanja ili na osnovu toga šta se našim foloverima najviše dopalo.

Od svog pokretanja 2010. godine Instagram je sortirao feedove po vremenu njihovog objavljivanja, što je imajući u vidu koliki broj pratilaca pojedini korisnici imaju i koliko korisnika Instagram u celini ima dovelo do toga da korisnici nekada jednostavno promaše i do 70 odsto feedova, a novi sistem objave feedova bi trebalo da reši ovaj problem.

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Vreme je – da zamrznemo farmerke!

Fotografisanje zamrznutih farmerki je novi trend na Instagramu i Facebooku Ove zime na društvenim mrežama Instagram i Facebook postalo je

Moj nožni prstiću, kaži mi, kaži kakav sam!

Jedna studija tvrdi da prema obliku naših nožnih prstiju možemo utvrditi odakle potiču naši preci, ali ne i samo to.

Kina uskoro otvara najduži stakleni most između planina

Kina završava izgradnju najdužeg staklenog mosta između planina u Nacionalnom parku Tianmenshan u Zhangjiajiei. Most je dugačak 430 metara, a

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*