Facebook ponudio novu opciju ljubiteljima sporta

Nazvana Facebook Sports Stadium, nova opcija namenjena je ljubiteljima sporta, a korisnici će pomoću nje u svakom trenutku moći da dođu do najaktuelnijih sportskih informacija, i prate komentare svojih prijatelja u vezi sa aktuelnim sportskim dešavanjima.

Korisnici koji posete Sports Stadium moći će da se prebacuju između četiri različita tablice. Prva će prikazivati detalje, u drugoj će se nalaziti komentari prijatelja, treća će sadržati komentare stručnjaka, dok će na četvrtom biti sakupljene detaljne informacije u vezi sa aktuelnom utakmicom.

Jedina stvar koju nova sekcija na Facebooku neće imati jesu video utakmice, odnosno prenos uživo.

“Facebook Sports Stadium pružaće informacije o utakmicama i prikazivati razgovore i interakciju u vezi sa igrom, za koju smatramo da je važna za celokupan sport”, izjavio je Den Rid, jedan od direktora Facebooka.

Kada je reč o praćenju sportskih događaja uživo, Sports Stadium još uvek neće moći da konkuriše Tviteru, ali će sigurno biti privlačniji osobama koje ne prate sport i utakmice do najsitnijih detalja.

Nova opcija trenutno je dostupna korisnicima iPhonea u SAD, a iz Facebooka ističu da će se uskoro biti dostupna i u ostalim zemljama sveta.

Facebook Sports Stadium

Today we’re launching the Facebook Sports Stadium, a dedicated place to experience sports in real-time with your friends and the world. Check out our product announcement here: http://newsroom.fb.com/news/2016/01/facebook-sports-stadium With 650 million sports fans, Facebook is the world’s largest stadium. People already turn to Facebook to celebrate, commiserate, and talk trash with their friends and other fans.Now we’ve built a place devoted to sports so you can get the feeling you’re watching the game with your friends even when you aren’t together.

Posted by Sports on Facebook on Wednesday, 20 January 2016

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Konačno stiže – Lenovo smartphone sa Tango tehnologijom

Izvesno je da ćemo ga imati na tržištu ovog leta – smartphone Lenovo je prvi telefon sa ugrađenom platformom Project

Privatni lajt šou: LED patike za ples sve popularnije

Iako podsećaju na dečije patike sa svetlosnim efektima, nove patike sa LED svetlom, koje prati vaše plesne korake, postale su

Uz pomoć “smartwatcha” roditelji će moći da kontaktiraju decu i prate njihovo kretanje

Zabrinuti očevi i majke sada imaju novi način komunikacije sa svojom decom, i to preko novog dečjeg “pametnog sata”, koji

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*