Facebook ponudio novu opciju ljubiteljima sporta

Nazvana Facebook Sports Stadium, nova opcija namenjena je ljubiteljima sporta, a korisnici će pomoću nje u svakom trenutku moći da dođu do najaktuelnijih sportskih informacija, i prate komentare svojih prijatelja u vezi sa aktuelnim sportskim dešavanjima.

Korisnici koji posete Sports Stadium moći će da se prebacuju između četiri različita tablice. Prva će prikazivati detalje, u drugoj će se nalaziti komentari prijatelja, treća će sadržati komentare stručnjaka, dok će na četvrtom biti sakupljene detaljne informacije u vezi sa aktuelnom utakmicom.

Jedina stvar koju nova sekcija na Facebooku neće imati jesu video utakmice, odnosno prenos uživo.

“Facebook Sports Stadium pružaće informacije o utakmicama i prikazivati razgovore i interakciju u vezi sa igrom, za koju smatramo da je važna za celokupan sport”, izjavio je Den Rid, jedan od direktora Facebooka.

Kada je reč o praćenju sportskih događaja uživo, Sports Stadium još uvek neće moći da konkuriše Tviteru, ali će sigurno biti privlačniji osobama koje ne prate sport i utakmice do najsitnijih detalja.

Nova opcija trenutno je dostupna korisnicima iPhonea u SAD, a iz Facebooka ističu da će se uskoro biti dostupna i u ostalim zemljama sveta.

Facebook Sports Stadium

Today we’re launching the Facebook Sports Stadium, a dedicated place to experience sports in real-time with your friends and the world. Check out our product announcement here: http://newsroom.fb.com/news/2016/01/facebook-sports-stadium With 650 million sports fans, Facebook is the world’s largest stadium. People already turn to Facebook to celebrate, commiserate, and talk trash with their friends and other fans.Now we’ve built a place devoted to sports so you can get the feeling you’re watching the game with your friends even when you aren’t together.

Posted by Sports on Facebook on Wednesday, 20 January 2016

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Facebook Messenger, aplikacija sa najbržim rastom

Osam stotina miliona korisnika mesečno je neverovatan rekord, čak i za Facebook Messenger. Upravo toliko osoba upotrebljava popularnu aplikaciju, koja

Fejsbuk danas slavi 12. rodjendan, korisnicima poklanja #friendsday video!

Facebook danas slavi svoj 12. rođendan, a kako bi svojim korisnicima odao počast i zahvalio na dugogodišnjem poverenju, kreirana je

Novi budilnik za android gasi se selfijem, i to ne bilo kakvim

Jedna britanska softverska kompanija razvila je virtuelni budilnik koji vlasnici telefona mogu ugasiti tek kada naprave odgovarajući selfi, na način

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*