Fejsbuk danas slavi 12. rodjendan, korisnicima poklanja #friendsday video!

Facebook danas slavi svoj 12. rođendan, a kako bi svojim korisnicima odao počast i zahvalio na dugogodišnjem poverenju, kreirana je aplikacija pod nazivom “Friends Day”.

Reč je o personalizovanoj aplikaciji koja lepa sećanja podeljena putem Facebooka pretvara u video koji možete deliti sa svojim najbližim prijateljima.

Opcija podseća na “Year in review” video klipove koji su se masovno koristili na prelazu između 2015. i 2016. godine, a koji su u video pretvarali najistaknutije događaje podeljene putem Facebooka. “Friends Day” umesto fokusa na prošlu godinu reč daje najizraženijim deljenim iskustvima s prijateljima.

Ukoliko niste videli svoj “Friends Day” video, Facebook obećava da ćete ga moći pregledati tokom dana, a pojaviće se na vrhu vašeg News Feeda. Takođe, moći ćete pogledati svoj personalizovani video i klikom na opciju “watch yours” nakon što pregledate prijeteljev sadržaj.

“Friends Day” video ćete moći da editujete po svojoj želji, a primarnu verziju će kreirati Facebook i to na osnovu broja lajkova, komentara i deljenja.

Iz Fejsbuka poručuju da svaki rodjendan obeležavaju kao “Friends day”, kako bi pozvali ljude širom sveta da slave prijateljstvo i važnost povezivanja sa drugim ljudima.

Izvor: klix/facebooknewsroom

admin

admin

TV Non Stop


Tags assigned to this article:
Facebookfejsbukrodjendanfriendsday

Related Articles

Guglov i Eplov tajni dogovor vredan milijardu dolara

Konačno je otkriveno zašto se Google pretraživač doslovno nalazi na vrhu ekrana iPhone uređaja. Gugl pretraživač na Ajfon uređajima nalazi

Konačno stiže – Lenovo smartphone sa Tango tehnologijom

Izvesno je da ćemo ga imati na tržištu ovog leta – smartphone Lenovo je prvi telefon sa ugrađenom platformom Project

Novi budilnik za android gasi se selfijem, i to ne bilo kakvim

Jedna britanska softverska kompanija razvila je virtuelni budilnik koji vlasnici telefona mogu ugasiti tek kada naprave odgovarajući selfi, na način

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*