Fejsbuk danas slavi 12. rodjendan, korisnicima poklanja #friendsday video!

Facebook danas slavi svoj 12. rođendan, a kako bi svojim korisnicima odao počast i zahvalio na dugogodišnjem poverenju, kreirana je aplikacija pod nazivom “Friends Day”.

Reč je o personalizovanoj aplikaciji koja lepa sećanja podeljena putem Facebooka pretvara u video koji možete deliti sa svojim najbližim prijateljima.

Opcija podseća na “Year in review” video klipove koji su se masovno koristili na prelazu između 2015. i 2016. godine, a koji su u video pretvarali najistaknutije događaje podeljene putem Facebooka. “Friends Day” umesto fokusa na prošlu godinu reč daje najizraženijim deljenim iskustvima s prijateljima.

Ukoliko niste videli svoj “Friends Day” video, Facebook obećava da ćete ga moći pregledati tokom dana, a pojaviće se na vrhu vašeg News Feeda. Takođe, moći ćete pogledati svoj personalizovani video i klikom na opciju “watch yours” nakon što pregledate prijeteljev sadržaj.

“Friends Day” video ćete moći da editujete po svojoj želji, a primarnu verziju će kreirati Facebook i to na osnovu broja lajkova, komentara i deljenja.

Iz Fejsbuka poručuju da svaki rodjendan obeležavaju kao “Friends day”, kako bi pozvali ljude širom sveta da slave prijateljstvo i važnost povezivanja sa drugim ljudima.

Izvor: klix/facebooknewsroom

admin

admin

TV Non Stop


Tags assigned to this article:
Facebookfejsbukrodjendanfriendsday

Related Articles

Pluton ledeniji nego što se mislilo

Patuljasta planeta prekrivena je velikom količinom leda, što se sada može videti na novoj mapi agencije NASA napravljenoj na osnovu

Mlečni put je možda već mrtva galaksija

Mlečni put možda je već mrtva galaksija, koja je poput zombija i dalje aktivna u svemiru. Naša galaktička komšinica Andromeda

Konačno stiže – Lenovo smartphone sa Tango tehnologijom

Izvesno je da ćemo ga imati na tržištu ovog leta – smartphone Lenovo je prvi telefon sa ugrađenom platformom Project

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*