Flume objavio remix album

Flume objavio remix album

Dvadesetpetogodišnji producent Flume objavio je kompletno remiksovanu verziju svog albuma „Skin“. Album naslovljen prosto „Skin: The Remixes“ objavljen je putem izdavačke kuće Transgressive Records i sastoji se od petnaest pesama, od koji su šest remiksi koji do sada nisu bili objavljeni.

Za remiks albuma bili su zaduženi savremenici producenta kao što su Baauer, Jacques Greene, Golden Features, Wave Racer, Teengirl Fantasy, Disclosure, Clean Bandit i drugi.

Album „Skin“ je zabeležio zapažen uspeh, prvenstveno singlovima „Never Be Like You“ i “Say It“ koji su mu doneli i nekoliko Grammy nominacija i osvojenu Grammy nagradu za najbolji Electronic/Dance album. Flume se takođe našao na desetom mestu po slušanosti na digitalnoj platformi Spotify u kategoriji umetnika do 25 godina na kojoj se nalaze i Justin Bieber i Ariana Grande.

U toku svoje prošlogodišnje turneje, rasprodao je preko sedamdeset koncerata širom sveta, a ove godine će, između ostalih zakazanih nastupa, nastupiti i na Sziget festivalu u Budimpešti.

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Bend MAiKA na turneji s Gogol Bordellom i na čuvenom Boomtown Festivalu

Bend MAiKA, koji je upravo objavio debi album, nastupiće kao specijalni gosti čuvenih Gogol Bordello na turneji u istočnoj Evropi!

Evrovizija ove godine sa zvižducima

Ako publika u Stokholmu bude negodovala i zviždala tokom predstojećeg takmičenja za pesmu Evrovizije, gledaoci ispred malih ekrana će to

Naša Iva na koncertu meseca: Selah Sue oborila publiku s nogu

Sigurno ste jedno vreme stalno pevušili pesmu iz reklame za Kinder bueno, ali da li ste zapitali koja je to

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*