Flume objavio remix album

Flume objavio remix album

Dvadesetpetogodišnji producent Flume objavio je kompletno remiksovanu verziju svog albuma „Skin“. Album naslovljen prosto „Skin: The Remixes“ objavljen je putem izdavačke kuće Transgressive Records i sastoji se od petnaest pesama, od koji su šest remiksi koji do sada nisu bili objavljeni.

Za remiks albuma bili su zaduženi savremenici producenta kao što su Baauer, Jacques Greene, Golden Features, Wave Racer, Teengirl Fantasy, Disclosure, Clean Bandit i drugi.

Album „Skin“ je zabeležio zapažen uspeh, prvenstveno singlovima „Never Be Like You“ i “Say It“ koji su mu doneli i nekoliko Grammy nominacija i osvojenu Grammy nagradu za najbolji Electronic/Dance album. Flume se takođe našao na desetom mestu po slušanosti na digitalnoj platformi Spotify u kategoriji umetnika do 25 godina na kojoj se nalaze i Justin Bieber i Ariana Grande.

U toku svoje prošlogodišnje turneje, rasprodao je preko sedamdeset koncerata širom sveta, a ove godine će, između ostalih zakazanih nastupa, nastupiti i na Sziget festivalu u Budimpešti.

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Vraća se Marko Nastić: Poslušajte deo nove kompilacije “Paralelna strana života”

Posle dve godine kreativne pauze Marko Nastić se 22. februara 2016. godine vraća sa novom Sake & Vinyl kompilacijom koja

Kiki Lesendrić i Piloti u Jagodini 12. februara

U susret Danu zaljubljenih: Kiki Lesendrić i grupa PILOTI nastupiće u jagodinskom Kulturnom centru 12. februara u 20 sati. Kiki

POP ZVEZDA BEBE REXHA VODITELJKA 2016 MTV EMA DODELE U ROTERDAMU 6. NOVEMBRA

Pop zvezda Bebe Rexha (Bibi Reksa) biće voditeljka 2016 MTV EMA dodele koja će se održati u Roterdamu u nedelju,

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*