The Frajle u novom spotu daju ljubav na dar

Ženski akustični kvartet The Frajle u ponedeljak 10. aprila u 20 časova premijerno je na MTV-u predstavio svoj novi video spot za pesmu „Ljubav na dar“. Pesma „Ljubav na dar“ je romantična balada koja je ujedno i prvi singl sa njihovog istoimenog predstojećeg albuma.

Izdanje „Ljubav na dar“ biće objavljeno 27. aprila kada će se CD naći u prodaji uz časopis Glorija. Reditelj spota je Filip Filković.

Na albumu će se naći jedanaest potpuno novih pesama The Frajli i dve obrade, a u radu na albumu su učestvovala mnoga poznata imena – Nikša Bratoš, Vojislav Aralica, Ante Gelo, Alka Vuica, Vanna, Leo, Filip Gjud, Dragan Brnas i Fedor Boić.

The Frajle iza sebe imaju nekoliko hvaljenih izdanja – “Naš prvi album sa putovanja”, “A strana ljubavi”, “B strana ljubavi”, “Meni trebaš ti” kao i brojne rasprodate nastupe po celoj regiji. Svojim nastupima osvajaju srca publike gde god se pojave, čemu svedoče razne nagrade: MTV Play Award, Oskar popularnosti, Runjićev galeb, Zlatna bubamara, Good Feeling, Hello nagrada za humanost kao i niz drugih priznanja od strane publike, medija, kolega i kritičara.

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

“Pillowtalk” obara rekorde, evo zašto!

Prvi solo singl Zayna Malika otkako je napustio grupu One Direction odmah je zauzeo prva mesta top lista i postao

Jagodinski bend večeras u Beogradu – The Rascals

Dragi Jagodinci, večeras u Beogradu, u klubu Vrtoglavica nastupa jagodinski rok bend “The Rascals”. Oni su večeras gosti podrške bendu “Evillution”

Novi spot benda Snail Mail

Mlade nade američkog indie rock-a, projekat Snail Mail objavio je drugi singl sa svog predstojećeg debi albuma „Lush” koji će

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*