Gimnazijalac Stefan Dimitrijević otpočeo muzičku karijeru sa grupom In vivo

Stefan Dimitrijević – Šviki (18), o kome je portal NON STOP nedavno pisao, otpočeo je svoju muzičku karijeru pod pseudonimom Leon, i to u saradnji sa grupom In vivo.

Dok smo mi pisali o Stefanovim uspesima u brejk densu, vožnji rolera i parkuru, on je uveliko u tajnosti pripremao svoj prvi muzički projekat. U intervjuu koji smo s njim obavili prošle nedelje, nagovestio je da on poseduje još jedan talenat, koji skriva, u želji da “ono na čemu trenutno radi bude iznenadjenje za sve one koji ga poznaju”. Tako je 18. februara na You Tube-u izašao spot za numeru “Poruka”, a u njemu se, osim momaka iz grupe In vivo i hrvatskog DJ Tazze, pojavio i naš Stefan.

U pitanju je nastavak hita grupe In vivo pod nazivom “Zauvek mladi”, koji ima preko 15 miliona pregleda na YouTube-u. Pesma “Poruka” donosi nastavak priče o mladom paru, u kojoj je momak želeo da obezbedi što lepši život svojoj izabranici, a ona je želela samo njega.

U nastavku priče – u pesmi “Poruka”, koju su radili Stefan Djurić Rasta i Slobodan Veljković Coby, glavnoj muškoj ulozi se pridružuje i Leon (Stefan), kome je grupa In vivo rešila da da veliku podršku na početku muzičke karijere.

 – Znamo kako je nama bilo na početku. Slaba podrška medija, slaba podrška kolega. Oslanjali smo se samo na lični talenat i pesme. Sami smo finansirali spotove. Sami ulagali u marketing. Zaista je sjajno što danas imamo priliku da pomognemo mladim ljudima koji su na početku. Leon je neko ko to definitivno zaslužuje. Prepoznali smo njegov potencijal od samog starta. On je odličan pevač, odličan igrač, momak koji zaista izgleda sjajno. Ljudi će tek imati priliku da se uvere u njegov talenat kroz njegove solo pesme koje ćemo mi raditi. Spot za pesmu “Poruka” će imati nastavak, a nastavak će biti baš u Leonovoj pesmi, gde ćemo zaključiti priču o tome da se kriminal nikada ne isplati, kazao nam je Neven Živančević iz grupe In vivo.

A evo šta je Stefan poručio svojim prijateljima na Fejsbuku: “Šta da kažem osim da mi se ostvario san i da sam presrećan! Želim da se zahvalim celoj ekipi, a posebno grupi In Vivo, koja mi je dala ovakvu šansu i koja je od samog početka verovala u mene! Ovim putem se zahvaljujem i svojoj porodici i svojim drugarima, koji su mi davali veliku podršku i koji su takodje verovali u mene! Hvala vam od srca! Pratite svoje snove! P.S Ljubav zivi vecno!:)”

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Najbolja prvomajska zabava u Srbiji: Uranak festival na Srebrnom jezeru

Proleće, praznik (ne)rada, Prvi maj, odmor, žurka… Rešenje asocijacije je URANAK! Muzički festival, koji će se i ove godine održati

U Svilajncu novo folklorno društvo „Donja Resava“

Svilajnac je od prošle jeseni postao kulturno bogatiji za još jedno folklorno društvo. Pored gradskog „Sinđelića“, osnovana je i „Donja

Gimnazija obeležava 147 godina rada

Najstarija srednjoškolska ustanova u Pomoravlju – Gimnazija “Svetozar Marković” u Jagodini – 25.marta obeležava 147 godina rada. Svečana akademija zakazana

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*