Himna zimske olimpijade u vrhu top lista

Himna zimske olimpijade u vrhu top lista

Nova američka pop rock senzacija, trio Council, objavio je novi singl „ Rust To Gold“ koji je ujedno postao i zvanična pesma zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu. Pesma je prvi put i emitovana na ceremoniji otvaranja olimpijskih igara i od tada je preslušana više od pet miliona puta na svetski poznatim muzičkim streaming servisima kao što su Spotify, Deezer, Google Play i Apple Music. Spot za pesmu „Rust To Gold“ možete pogledati na sledećem linku: https://youtu.be/Rbr0s1MKEZo.

Bend Council čine tri brata iz Boldvinsvila, malog sela u državi Njujork. Pat, Doug i Andy Reeves svoju ljubav prema muzici gaje od malena, a kako bi uspeli da svoj san i ostvare, celog života su radili na farmi svojih roditelja ne bi li prikupili novac potreban za instrumente i studio.

Prvo EP izdanje, naslovljeno kao i vodeći singl „Rust To Gold“, bend Council objavio je za izdavačku kuću Eleven Seven Music. Pesmu „Rust To Gold“ producirali su proslavljeni producenti Justin Gray i Mark Needham, poznati po saradnji sa bendovima Imagine Dragons i The Killers.

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Prvi put u istoriji: U 2015. stare pesme slušanije od novih

U 2015. godini na svetskom tržištu prodato je čak 4,3 miliona audio diskova sa starijom muzikom više od onih na

Ničim Izazvan promovišu novi singl i spot “Sve tvoje želje”

Nakon osvajanja MTV nagrade, predvodnici moderne balkanske pop rock scene, Ničim Izazvan, objavili su novi singl „Sve što želim“ za

IZNENAĐENJE: Beyonce izdala novi album!

Američka pop diva Beyonce izdala je u subotu uveče novi, šesti po redu, album “Lemonade”. Album je predstavljen istoimenim filmom

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*