Imate 35, živite sa roditeljima, dobijete besplatno letovanje i tako dalje

Imate 35, živite sa roditeljima, dobijete besplatno letovanje i tako dalje

Ukoliko imate do trideset i pet godina, a još uvek živite sa roditeljima – ne očajavajte. Makar ćete moći na letovanje gratis. Turski hotel “Orange County” od pet zvezdica u Alanji odlučio je da ovog leta ponudi besplatan smeštaj za srpsku “decu” do 35 godina ukoliko borave u pratnji dve odrasle osobe.

Hotelijer se odlučio za gratis smeštaj “dece do 35 godina”, jer u Srbiji pola miliona ljudi, odnosno svaka druga osoba do 34. godine, iz ekonomskih razloga i dalje živi sa roditeljima, pišu Novosti.

Gratis, dakle, dobija prvo “dete” do 35 godina, a roditelji do 31. marta dobijaju dodatni popust na aranžman od 35 odsto.

Želeći da podrži ovu akciju agencija Fibula je obezbedila i besplatnu avio kartu za “decu do 35 godina”, a i dalje žive i žele da putuju sa svojim roditeljima.

Ukoliko porodica ima dvoje dece do 18 godina oboje će imati besplatan smeštaj. Takodje, treba napomenuti da deca mogu da koriste sve sadržaje, uključujući i mini klub.

Smeštaj je na bazi “Ultra All Inclusive” što podrazumeva otvoreni bife – samoposluživanje, izbor više jela za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnju i popodnevnu užinu, kasnu večernju užinu, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme… Dakle, alkohol je “deci” dozvoljen.

M.B.J.
Izvor: novosti.rs

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Sutra u Biblioteci: O značaju i porukama Sretenja 1804. i 1835. godine

Srpska omladinska organizacija SOKO i Narodna biblioteka “Radislav Nikčević” organizovaće u četvrtak, 18. februara u 18 časova predavanje o značaju

47. Festival ” Dani Komedije “

47. фестивал „Дани комедије“, од 20. до 27. марта 2018. године, Јагодина РЕПЕРТОАР 47. ФЕСТИВАЛА 20.03.2018. године у 20 часова

Dodela MTV filmskih nagrada: Trijumf “Ratova zvezda” i “Deadpoola”!

Vil Smit i Melisa Mekarti primili nagrade za doprinos filmskoj industriji MTV je dodelio i svoje filmske nagrade, po 25.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*