Imate 35, živite sa roditeljima, dobijete besplatno letovanje i tako dalje

Ukoliko imate do trideset i pet godina, a još uvek živite sa roditeljima – ne očajavajte. Makar ćete moći na letovanje gratis. Turski hotel “Orange County” od pet zvezdica u Alanji odlučio je da ovog leta ponudi besplatan smeštaj za srpsku “decu” do 35 godina ukoliko borave u pratnji dve odrasle osobe.

Hotelijer se odlučio za gratis smeštaj “dece do 35 godina”, jer u Srbiji pola miliona ljudi, odnosno svaka druga osoba do 34. godine, iz ekonomskih razloga i dalje živi sa roditeljima, pišu Novosti.

Gratis, dakle, dobija prvo “dete” do 35 godina, a roditelji do 31. marta dobijaju dodatni popust na aranžman od 35 odsto.

Želeći da podrži ovu akciju agencija Fibula je obezbedila i besplatnu avio kartu za “decu do 35 godina”, a i dalje žive i žele da putuju sa svojim roditeljima.

Ukoliko porodica ima dvoje dece do 18 godina oboje će imati besplatan smeštaj. Takodje, treba napomenuti da deca mogu da koriste sve sadržaje, uključujući i mini klub.

Smeštaj je na bazi “Ultra All Inclusive” što podrazumeva otvoreni bife – samoposluživanje, izbor više jela za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnju i popodnevnu užinu, kasnu večernju užinu, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme… Dakle, alkohol je “deci” dozvoljen.

M.B.J.
Izvor: novosti.rs

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

“Igra prestola” izaziva na Tviteru

Nova sezona “Igre prestola” samo što nije stigla na male ekrane, a HBO koristi preostalo vreme da budi maštu obožavalaca

Portret Branke Pujić i promocije knjiga u Narodnoj biblioteci

Sledeće nedelje nas u Narodnoj biblioteci u Jagodini očekuje nekoliko zanimljivih dogadjaja. Promocija knjige “Teorija dramskih žanrova” u izdanju Pozorišnog

Počeo festival britanskog filma “Film and Chips”

Posle velikog uspeha festivala u januaru 2015, “British Council” po drugi put organizuje festival britanskog filma pod nazivom “Film and

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*