Inforatnici u biblioteci

Izdavačka kuća „Pešić i sinovi“ održala je u četvrtak u Narodnoj biblioteci u Jagodini zanimljivu promociju svoje nove edicije „Inforatnici“. Ediciju koja sadrži knjige „Inforatnica“ Biljane Đorović , „Lobotomija Srbija“ Srđana Mrkaje i „Hu iz hu in globalizejšn“ prof. dr Mihajla Đorđevića predstavila je vlasnica i glavna urednica izdavačke kuće „Pešić i sinovi“, Vesna Pešić.

Ona je istakla da knjige ove edicije predstavljaju najnovija istraživanja i analizu društveno-političkih događaja u svetu i kod nas koja se reflektuju na ljudski život uopšte sa posebnim osvrtom na globalni svetski poredak i prećutanu istoriju.

U nastavku promocije o svojoj knjizi „Inforatnica“ govorila je Biljana Đorović novinar, magistar teorije kulture, doktorant na teoriji kulture i medija na FDU, urednica na Radio Beogradu 2, saradnik magazina „Pečat“ i višegodišnji autor emisije „Atlantis“ i „Silen“. Ona je svoju knjigu predstavila kao uzbudljivo štivo za čitanje i referentno gradivo za sve novinare istraživače, stručnu javnost, kao i sve one koji žele da spoznaju pravu i duboko skrivenu istinu o svetu u kome živimo.

20160421_171514

Svoju knjigu je nazvala i svojevrsnim udžbenikom za sve aktivne i potencijalne „antiglobalističke inforatnike“, ali i za obične građane koji više ne žele da budu predmet svakodnevnog i izuzetno agresivnog „ispiranja mozga“ od strane globalističkih medija i (para)režimskih institucija.

Srđan Mrkaja, autor knjige „Lobotomija Srbija“ ponudio je ideju paralelnog sistema života, organizacije države i obrazovanja kao alternativu preovlađujućem globalističkom svetskom poretku. Taj sistem je uporedio sa svojevrsnom Nojevom barkom koja bi mogla da, kao i u Bibliji, bude spas za one koji veruju u drugačiji pristup životu i svetu.
Ovu neuobičajenu promociju jedne izdavačke kuće koja duboko promišlja savremeni život i ne juri za tiražima po svaku cenu svojim aktivnim učešćem u diskusiji podržali su Jagodinci koji su u velikom broju prisistvovali promociji.

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Filmovi, koncerti i predstave u Kulturnom centru (aprilski repertoar)

U periodu od 18. do 24. aprila u jagodinskom bioskopu sa početkom u 18 sati prikazivaće se film “Knjiga o

Festival vina: “Wine in the clouds”

Povodom svetskog dana vina, 25. maja 2017. godine sa pocetkom u 17h restoran 360 sky & lounge koji se nalazi

Običaj koji čuvaju još samo u Medvedji: “Pokladna svadba”

Bele poklade su u Resavi veoma zanimljiv praznik koji se obeleževa različitim običajima koji su se još ponegde održali. Sve

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*