Jagodinci željni avanture: Kroz Evropu sa Red bull-om kao valutom

Jagodinci željni avanture: Kroz Evropu sa Red bull-om kao valutom

Jovan Đorđević, Andreja Đorđević i Petar Petrović takmiče se za priliku da učestvuju u avanturi u kojoj će ukupno 165 timova studenata iz preko 50 različitih zemalja širom sveta imati sedam dana da pređu Evropu koristeći samo limenke Red Bull-a kao valutu.

Za RedBull-ovo takmičenje “Can you make it?” prvi je saznao Jovan, videvši oglas na njihovoj internet stranici. Kada je svojim drugovima Andreji i Petru javio čemu se radi, ustanovili su, kako kažu, da je ta avantura kao pravljena za njih. Sledeći korak bio je da naprave video kojim će predstaviti svoj tim i kojim će privući što veći broj lajkova, jer će upravo timovi sa najvećim brojem glasova postati finalisti i dobiti šansu da ih sudijski žiri odabere za ovu avanturu.


Glasanje traje do 25. februara. Ukoliko želiš da pomogneš Andreji, Jovanu i Petru da ostvare svoju želju i upuste se u “RedBull Can you make it” avanturu – glasaj ovde https://www.redbullcanyoumakeit.com/sr/applications/6407/.

1 (1)

– Video smo snimali na različitim lokacijama u Jagodini i okolini i imali smo ideju da za taj minut, koliko smo imali vremena na raspolaganju, predstavimo svoj tim na duhovit, zanimljiv i dinamičan način, a opet da zadržimo ozbiljnost i time ubedimo i one koji nas ne poznaju da smo stvarno tim koji zaslužuje da ode na Red Bull avanturu – kaže Andreja.

UPOZNAJTE HUSTLE TEAM

Jovan Đorđević (1995. godište) završio gimnaziju u Jagodini, trenutno student Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, zanimacija su mu vino i kolači, a obožava kampovanja.

Andreja Đorđević (1995. godište) završio gimnaziju u Jagodini, trenutno student Fakulteta za sport i turizam u Novom Sadu, obožava fotografiju i aktivno se bavi time, a dugo vremena je trenirao i plivanje.

Petar Petrović (1995. godište) završio gimnaziju u Jagodini, trenutno student Fakulteta bezbednosti u Beogradu, dugo se bavio atletikom, a trenutno je aktivan u fitnessu i obožava da pogleda film u slobodno vreme.

bull

Dugo se družimo, prošli smo mnogo toga, a i već smo više puta putovali zajedno, tako da smatramo da smo dovoljno dorasli zadatku. To će zaista biti izazov, jer se prvi put susrećemo sa takvom avanturom, ali smatramo da imamo dovoljno socijalnih sposobnosti i znanja da uspemo da se snadjemo u takvoj situaciji i sigurno je da ćemo se silno provoditi tokom samog putovanja i pokušaja da, recimo, dobijemo hranu za limenku red bull-a. Ukoliko prodjemo, prlaniramo prvo da detaljno izučimo kartu Evrope, a na samom putovanju ćemo više improvizovati jer niko ne može da predvidi na kakve izazove i prepreke ćemo nailaziti – pričaju za NON STOP mladi Jagodinci koji se takmiče pod imenom “Hustle team”.

Ukoliko budu medju odabranim timovima za put kroz Evropu na kome će u džepovima imati ništa drugo do limenki RedBull-a, ovaj trio očekuje da će steći mnogo novog iskustva, mnogo novih prijatelja i zanimljivih poznanstava:

“Imaćemo jednu novu avanturu koju ćemo pamtiti ceo život. Mnogo toga možemo dobiti, a gotovo ništa ne možemo da izgubimo. Ko bi to odbio!?”

M.B.J.

admin

admin

TV Non StopRelated Articles

SAMO ZA ZALJUBLJENE: zabavne ideje za poklone i besplatni fajlovi za štampu na Mustri!

Zaljubljenima je Dan zaljubljenih svakog dana, ali danas imamo izgovor da preteramo! Ako još niste stigli da smislite šta to

Vaterpolisti odbranili evropski tron

Vaterpolisti Srbije odbranili su titulu šampiona Evrope pobedom nad Crnom Gorom 10:8, pred 16.000 gledalaca u Beogradskoj areni! Ekipa Dejana

Šta gledamo narednih dana u jagodinskom bioskopu?

Od sutra do 2. marta jagodinski bioskop će prikazivati filmove “Deadpool” i “Piksiji, mali vilenjaci”. DEADPOOL (26.2 – 2.3.2016. od

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*