Kako sve možemo upotrebiti kokosovo ulje?

Da kokosovo ulje ima brojne pozitivne efekte na ljudsko telo odavno nije tajna, a osim u ishrani, može se koristiti i za negu kože, kose i zuba.

Koža

Jednostavnu mešavinu šećera i kokosovog ulja potrebno je naneti na kožu i sačekati deset minuta. Ova mešavina će ukloniti mrtve ćelije, pa će koža biti mekša. Ako imate problema s infekcijama i aknama, umesto šećera koristite so.

Kosa

Kokosovo ulje sprečava opadanje kose i pospešuje njen rast. Mešavina kokosovog ulja i soka od limuna će sprečiti da kosa sedi. Ova mešavina se nanosi na kosu i teme.

Zubi

Na tržištu postoje različite paste za zube s različitim sastojcima, a kokosovo ulje je jedno od najsigurnijih sredstava za čišćenje zuba i to bez hemikalija. Kokosovo ulje i so trljajte po zubima četiri minuta, to će ih učiniti zdravim i sjajnim.

admin

admin

TV Non Stop


Tags assigned to this article:
kokosovo ulje

Related Articles

Novi budilnik za android gasi se selfijem, i to ne bilo kakvim

Jedna britanska softverska kompanija razvila je virtuelni budilnik koji vlasnici telefona mogu ugasiti tek kada naprave odgovarajući selfi, na način

Klizanje: Zabava koja donosi dobro organizmu

Klizanje na ledu je veština koju svi lako mogu da nauče, ali je najbolje kada se zavoli još u detinjstvu.

Pitanje za naučnike: Zašto su srčani udari češći vikendom?

Jedno naučno istraživanje pokazalo je da je broj smrtnih slučajeva prouzrokovan srčanim udarom povećan u danima vikenda. Prof. dr. Ajtak

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*