Kako sve možemo upotrebiti kokosovo ulje?

Da kokosovo ulje ima brojne pozitivne efekte na ljudsko telo odavno nije tajna, a osim u ishrani, može se koristiti i za negu kože, kose i zuba.

Koža

Jednostavnu mešavinu šećera i kokosovog ulja potrebno je naneti na kožu i sačekati deset minuta. Ova mešavina će ukloniti mrtve ćelije, pa će koža biti mekša. Ako imate problema s infekcijama i aknama, umesto šećera koristite so.

Kosa

Kokosovo ulje sprečava opadanje kose i pospešuje njen rast. Mešavina kokosovog ulja i soka od limuna će sprečiti da kosa sedi. Ova mešavina se nanosi na kosu i teme.

Zubi

Na tržištu postoje različite paste za zube s različitim sastojcima, a kokosovo ulje je jedno od najsigurnijih sredstava za čišćenje zuba i to bez hemikalija. Kokosovo ulje i so trljajte po zubima četiri minuta, to će ih učiniti zdravim i sjajnim.

admin

admin

TV Non Stop


Tags assigned to this article:
kokosovo ulje

Related Articles

Mi smo ono što jedemo: Namirnice koje izazivaju umor i anksioznost

Svi smo se bar jednom našli u situaciji u kojoj negativne emocije nastojimo “izlečiti” hranom, pa posežemo za nezdravim namirnicama

Fejsbuk uskoro “emocionalno inteligentniji”

Korisnici Fejsbuka širom sveta sada će imati znatno više opcija na raspolaganju od prostog lajka kada požele da odreaguju na

Zašto je čokolada opasna za pse?

Svi vlasnici pasa znaju kako je čokolada loša za njihove ljubimce, no malo ko zapravo zna naučno objašnjenje zašto je

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*