Koji filmovi stižu u jagodinski bioskop?

Ovih dana u jagodinskom bioskopu prikazivao se film “Povratnik” (Revenant), ozbiljan kandidat za Oskara, a poslednja njegova projekcija je večeras u 20.15 h. Pogledajte koja ćemo filmska ostvarenja na velikom platnu gledati u narednom periodu.

Od 5. do 10. februara u jagodinskom bioskopu prikazivaće se dečiji film “Norm sa severa” u terminu od 18 sati, a od 5. do 7. februara od 20 sati komedija “Dekica pušten s lanca”.

Zatim, od 8. do 10. februara, filmofili će moći da pogledaju dramu “Tajna je u njihovim očima” (od 20 časova) a od 12. do 17. februara akcioni film “Luda vožnja 2” (od 18 h), a u istom periodu u terminu od 20 sati – komediju “50 nijansi crna”, inače parodiju na film “50 nijansi siva”.

Cena ulaznica je 250 dinara.

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Šta ćemo gledati narednih dana u jagodinskom bioskopu?

50 NIJANSI CRNE (13.02-17.02.2016. od 20:00 časova) Ako ste se primili na Kristijana Greja, čekajte tek da vidite Kristijana Bleka!

Ana Radulović na FPN-u: Studenti oduševljeni body artom

Bodi art umetnica Ana Radulović nedavno je gostovala na Fakultetu pedagoških nauka, gde je studentima u okviru predmeta “Rad sa

Saopšten program predstojećih “Dana komedije”

Na četrdeset i petim “Danima komedije” u Jagodini za titulu najbolje (prema oceni žirija) i najsmešnije (prema oceni publike) predstave

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*