Koji filmovi stižu u jagodinski bioskop?

Ovih dana u jagodinskom bioskopu prikazivao se film “Povratnik” (Revenant), ozbiljan kandidat za Oskara, a poslednja njegova projekcija je večeras u 20.15 h. Pogledajte koja ćemo filmska ostvarenja na velikom platnu gledati u narednom periodu.

Od 5. do 10. februara u jagodinskom bioskopu prikazivaće se dečiji film “Norm sa severa” u terminu od 18 sati, a od 5. do 7. februara od 20 sati komedija “Dekica pušten s lanca”.

Zatim, od 8. do 10. februara, filmofili će moći da pogledaju dramu “Tajna je u njihovim očima” (od 20 časova) a od 12. do 17. februara akcioni film “Luda vožnja 2” (od 18 h), a u istom periodu u terminu od 20 sati – komediju “50 nijansi crna”, inače parodiju na film “50 nijansi siva”.

Cena ulaznica je 250 dinara.

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Zlatni ćuran Ivanu Bekjarevu

Pozorišni, televizijski i filmski glumac Ivan Bekjarev dobitnik je najvišeg priznanja 45. festivala “Dani komedije” – “Zlatnog ćurana” za životno

“Ups, ode Noa!” u jagodinskom bioskopu

Ups, ode NOA! je klasična priča o bezvremenskoj Noinoj arci. Ovo je priča o životinjama koje nisu dospele na arku

Festival Dev9t – Stvaraj dalje!

Ukoliko ste ljubitelji barem jedne od devet umetnosti (film, slikarstvo, vajarstvo, ples, književnost, arhitektura, fotografija, muzika i strip) posetite festival

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*