Krokodil oblači Đokovića od Rolan Garosa

by admin | May 23, 2017 9:34 pm

Srpski teniser Novak Djoković ozvaničio je danas saradnju sa francuskim brendom Lakost (Lacoste), jednim od najprestižnijih svetskih proizvođača sportske opreme i garderobe.

Današnji dan je simbolično izabran za početak saradnje jer je 22. maja 1987. godine rodjen Novak Djoković. On će se prvi put u novoj opremi pojaviti na Rolan Garosu, koji počinje u nedelju 28. maja.

– Ponosan sam što sam postao novi ‘krokodil’ – rekao je Djoković na predstavljanju novog partnerstva.

On je rekao da mu je čast i privilegija što je počeo saradnju sa poznatim i uglednim brendom kao što je Lakost.

– Čovek po kome brend nosi ime, Rene Lakost, je veliki šampion, koji je uneo revoluciju u sport i modu tako što je tridesetih godina prošlog veka lansirao polo majice. To što sam deo njegovog nasleđa mi predstavlja zadovoljstvo u svakom smislu. Lakost prati trendove, ali i čuva svoj identitet. Ujedno, predstavlja vrednosti za koje se svi borimo, uprkos činjenici da je oko nas mnogo izazova. Ali, svet je lep, a greške koje se dešavaju pomažu nam da učimo, rastemo i razvijamo se. To je i Rene Lakost radio, a pritom je imao izuzetnu harizmu i uspeh. On nije bio samo teniser, već se dokazao i na mnogim drugim poljima – dodao je on.

U saopštenju nisu navedeni detalji ugovora.

Source URL: http://tvnonstop.com/krokodil-oblaci-dokovica-od-rolan-garosa/