Moj nožni prstiću, kaži mi, kaži kakav sam!

Moj nožni prstiću, kaži mi, kaži kakav sam!

Jedna studija tvrdi da prema obliku naših nožnih prstiju možemo utvrditi odakle potiču naši preci, ali ne i samo to. Džejn Šijan, koja je napisala knjigu “Čitajmo svoja stopala” tvrdi da nam naši prsti na nogama mogu otkriti i kakvi smo kao osobe!

Discover-Your-Heritage-From-The-Shape-Of-Your-Feet

Za britanski Telegraf ona je otkrila šta naša stopala mogu reći o nama.

Tako na primer duži drugi prst ukazuje da posedujemo kvalitet vođe. Vladari drevnih Egipćana i članovi vladajućih porodica na Havajima uvek su imali duži drugi prst, tvrdi Šijan. Osobe čije stopalo ovako izgleda prosto moraju da budu glavne u društvu.

Ako vam je treći prst malo nakrivljen, to znači da imate prevarantsku prirodu, ali i sklonost ka tome da vas ljudi ne razumeju baš najbolje. Imate veliku šansu da postanete špijun, kaže Šijan. :) S druge strane, nakrivljeni najmanji prst otkriva nekonvencionalnu prirodu. Ako ste još i mogućnosti da ga mrdate tamo-‘vamo onda ste neumorni i imate potrebu da čestim promenama u vašem životu.

Veoma mali najmanji prst ukazuje na to da ste detinjaste prirode, da volite da se igrate i da vam je posebno izražen smisao za zabavljanje. Ukoliko vam je drugi prst veći od palca na levoj nozi, to je znak da je u pitanju sentimentalna osoba, nostalgične prirode.

Da li je verovati Džejn Šijan, procenite sami: pogledajte svoje prste i u sebe, pa zaključite slažu li se vaši zaključci sa onima koje je ova autorka donela!

M.B.J.

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Najlepši posao na svetu: Mazite bebe pandi za 28.000 evra godišnje!

Centar za istraživanje i zaštitu džinovskih pandi u Čengduu, u kineskoj provinciji Sečuan, traži osobe čiji će zadatak biti da

Vanzemaljci već mrtvi?

Razlog zašto još uvek nismo pronašli tragove života na drugim planetama zapravo zvuči prilično depresivno – zato što su oni

Evo zašto nije dobro buljiti u telefon pre spavanja

Živimo u vremenu kada su mobilni telefoni neizostavni deo našeg života. Telefoni nisu više samo sprave uz koje ćemo stupiti

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*