Moj nožni prstiću, kaži mi, kaži kakav sam!

by admin | March 4, 2016 2:33 pm

Jedna studija tvrdi da prema obliku naših nožnih prstiju možemo utvrditi odakle potiču naši preci, ali ne i samo to. Džejn Šijan, koja je napisala knjigu “Čitajmo svoja stopala” tvrdi da nam naši prsti na nogama mogu otkriti i kakvi smo kao osobe!

Discover-Your-Heritage-From-The-Shape-Of-Your-Feet

Za britanski Telegraf ona je otkrila šta naša stopala mogu reći o nama.

Tako na primer duži drugi prst ukazuje da posedujemo kvalitet vođe. Vladari drevnih Egipćana i članovi vladajućih porodica na Havajima uvek su imali duži drugi prst, tvrdi Šijan. Osobe čije stopalo ovako izgleda prosto moraju da budu glavne u društvu.

Ako vam je treći prst malo nakrivljen, to znači da imate prevarantsku prirodu, ali i sklonost ka tome da vas ljudi ne razumeju baš najbolje. Imate veliku šansu da postanete špijun, kaže Šijan. :) S druge strane, nakrivljeni najmanji prst otkriva nekonvencionalnu prirodu. Ako ste još i mogućnosti da ga mrdate tamo-‘vamo onda ste neumorni i imate potrebu da čestim promenama u vašem životu.

Veoma mali najmanji prst ukazuje na to da ste detinjaste prirode, da volite da se igrate i da vam je posebno izražen smisao za zabavljanje. Ukoliko vam je drugi prst veći od palca na levoj nozi, to je znak da je u pitanju sentimentalna osoba, nostalgične prirode.

Da li je verovati Džejn Šijan, procenite sami: pogledajte svoje prste i u sebe, pa zaključite slažu li se vaši zaključci sa onima koje je ova autorka donela!

M.B.J.

Source URL: http://tvnonstop.com/moj-nozni-prsticu-kazi-mi-kazi-kakav-sam/