Najkorisnije aplikacije za bicikliste

Vožnja bicikla je sama po sebi zabavna, ali možete je učiniti jos zanimljivijom koristeći smart phone i time još više uživati u prirodi i obilasku svoje omiljene rute oko Jagodine i okoline. Ovo su aplikacije koje možete koristiti u svako doba.

hearth rateInstant Heart Rate ★★★★☆

Instant hearth rate je aplikacija koja će Vam za par sekundi pokazati broj otkucaj srca. Jednostavno pokrenite aplikaciju i svoj kažiprst prislonite na kameru Vašeg smart phone-a i dobićete informacije o svom kardio treningu.

________________________________________________________________________________________________________

doctorBike Doctor 2 ★★★★☆

Nemate iskustva u popravci bicikla? Nemate pristup internetu da pogledate rešenje za problem? Nemate koga da pozovete? Nikakav problem! Bike Doctor 2 aplikacija Vam na jednostavan način, u slikama, pokazuje rešenje za skoro svaki problem koji Vam se može javiti.

________________________________________________________________________________________________________

rideMap My Ride ★★★★☆
Rešili ste da vikend provedete van Jagodine i posetite nove puteve, ali niste sigurni kako tamo stići i kakav je put pred vama, iskoristite ono što vam Map My Ride pruža. Ovom aplikacijom sa lakoćom možete preko svog telefona ucrtati puteve koje planirate da prođete i odmah dobijete ne samo kilometražu, već i gde vas očekuju uzbrdice i sve to sačuvate i korisite svaki naredni put.

__________________________________________________________________________________________________________

stravaStrava™ ★★★★★

Bilo ko ko je vozio svoj bicikl dalje od 50 km, zna kakav značaj ima ova aplikacija! Ova aplikacija će vam se toliko uvući pod kožu da ćete je koristiti pri svakom izlasku iz kuće. Još bolji dodatak ovome je to što vas prijatelji mogu pratiti preko društvenih mreža, možete je povezati sa Instagramom pa čak i otvoriti “klub” i zajedno sa vašim drugarima takmičiti se u vožnji.

__________________________________________________________________________________________________________


Vladimir Stojanović

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Deco, čuvajte se baobaba!

Piše: Emina Ignjatović Čitava protekla godina mi je u nekakvoj magli i, pravo da vam kažem, nekad imam utisak da

Iz(a) Emininog ugla: Šta feminizam nije

Piše: Emina Ignjatović Razgovarajući sa dečacima i devojčicama približno mojih godina i čitajući komentare na internetu, shvatila sam da ljudi

Iz(a) ugla: Dobri dusi

Piše: Emina Ignjatović „Osjećaš da se život događa negdje drugdje baš petkom navečer i da ti stalno fali još malo

2 comments

Write a comment
 1. 125$
  125$ 3 March, 2016, 09:14

  NaviGon

  Reply this comment
  • Autor
   Autor 3 March, 2016, 09:42

   I na gore pomenutim aplikacijama postoji upgrade verzija uz doplatu, ali je i bazicna verzija sasvim zadovoljavajuca za neke loklane trase. :) Naravno, tu je i Garmin Connect itd. ali za potrebe amatera ove apsolutno zavrsavaju posao. xD

   Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*