Naša Iva na koncertu meseca: Selah Sue oborila publiku s nogu

Sigurno ste jedno vreme stalno pevušili pesmu iz reklame za Kinder bueno, ali da li ste zapitali koja je to pesma zapravo?

Belgijska kantautorka Sanne Putseys, poznatija kao Selah Sue, sa svojih 16 godina je napisala prvu pesmu ’Explanations’, a već je u svojoj 21. godini izdala prvi album. Među najvećim hitovima izdvaja se i pesma ’This world’ iz pomenute reklame.

Takođe, pesme ’Raggamuffin’ i ’Crazy vibes’ pomogle su da njeno ime i, naravno, njen glas, postanu poznati širom sveta.

1 (6)

Imali smo tu čast da Selah Sue poseti Srbiju po drugi put. Koncert, koji je održan u intimnom prostoru Novog Bitefartcafe-a 17. marta, bio je rezervisan za ograničen broj posetilaca. Naime, Selah se za ovaj potez odlučila kako bi mogla da uspostavi poseban kontakt sa publikom, i verujte, uspela je.

Selah Sue u Beogrady (by Iva Gajic)

Naša Iva Gajić bila je na koncertu Sele Su. U njenom izveštaju pročitajte kako je protekao ovaj dogadjaj!

Posted by TV NON STOP on Sunday, 20 March 2016

Emociju koja je mlada umetnica prenosila bila je neverovatna, a publika je pevala ne samo pesme sa prvog albuma, već i sa albuma ’Reason’, koji je izašao u martu prošle godine.

Počevši pesmom ’Always home’, slušaoce je istog trenutka svojim prepoznatljivim glasom naterala na igru, koja nije prestala tokom čitavog koncerta.

6

Ako niste čuli njen glas do sad, preporučujem da ga čujete što pre, jer emociju koju sama oseća na koncertima, Selah definitivno prenosi i na publiku. Bolji koncert ovog meseca? Ne verujem baš.

Iva Gajić

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

I DALJE GA ŽELE: DJ Gru na Uranku

Treći po redu Uranak, muzički festival, održaće se od 30. aprila do 03. maja na Srebrnom jezeru. Uranak je koncipiran

Australian open: Ana ispala u trećem kolu

Srpska teniserka Ana Ivanović završila je učešće na Australijan Openu u trećem kolu, porazom od Amerikanke Medison Kiz. Kizova je

Rasizam ili ne: Svi glumci nominovani za Oskara – belci

Brajan Krenston, Met Dejmon, Leonardo Dikaprio, Kejt Blančet, Dženifer Lorens – sve su to nesumnjivo izvrsni glumci, ali svi su

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*