The National objavili spot za pesmu “Hairpin Turns”

The National objavili spot za pesmu “Hairpin Turns”

Nakon što su pesmom „You Had Your Soul With You“ najavili novi studijski album „I Am Easy To Find“, The National su objavili još jedan singl sa pomenutog albuma. Drugi singl „Hairpin Turns“ je ispraćen i video spotom koji možete pogledati na sledećem linku: https://youtu.be/W_aN81SBI3A.
Album „I Am Easy To Find“ pratiće i istoimeni film inspirisan muzikom sa albuma. Film je režirao Mike Mills a glavnu ulogu igra Alicia Vikander. Spot za pesmu „Hairpin Turns“ inspirisan je pomenutim filmom.

Film i album nisu međusobno zavisni iz ugla da film nije video za album niti je album soundtrack filma. Članovi benda su ovaj poduhvat opisali kao „brata i sestru koji u okviru igre kradu jedno od drugog“.

Prethodno The National izdanje „Sleep Well Beast“ objavljeno je 2017. godine i nagrađeno je Gremijem za najbolji alternativni album te godine. Novi album predstavlja logičan nastavak ovog izdanja kojim bend odlazi korak dalje u aranžmanima pesama i samom pristupu komponovanju.national

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

LNZNDRF predstavlja nov video ‘FUTURE YOU’ i debi album

Američki trio LNZNDRF koji čine Ben Lanz, Bryan Devendorf i Scott Devendorf objavili su debi album i prvi video za

Preminuo legendarni Chris Cornell

Pevač bendova Soundgarden i Audioslave iznenada je preminuo u sredu veče u Detroitu, a uzrok smrti još uvek nije poznat.

Jagodinski bend večeras u Beogradu – The Rascals

Dragi Jagodinci, večeras u Beogradu, u klubu Vrtoglavica nastupa jagodinski rok bend “The Rascals”. Oni su večeras gosti podrške bendu “Evillution”

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*