The National objavili spot za pesmu “Hairpin Turns”

The National objavili spot za pesmu “Hairpin Turns”

Nakon što su pesmom „You Had Your Soul With You“ najavili novi studijski album „I Am Easy To Find“, The National su objavili još jedan singl sa pomenutog albuma. Drugi singl „Hairpin Turns“ je ispraćen i video spotom koji možete pogledati na sledećem linku: https://youtu.be/W_aN81SBI3A.
Album „I Am Easy To Find“ pratiće i istoimeni film inspirisan muzikom sa albuma. Film je režirao Mike Mills a glavnu ulogu igra Alicia Vikander. Spot za pesmu „Hairpin Turns“ inspirisan je pomenutim filmom.

Film i album nisu međusobno zavisni iz ugla da film nije video za album niti je album soundtrack filma. Članovi benda su ovaj poduhvat opisali kao „brata i sestru koji u okviru igre kradu jedno od drugog“.

Prethodno The National izdanje „Sleep Well Beast“ objavljeno je 2017. godine i nagrađeno je Gremijem za najbolji alternativni album te godine. Novi album predstavlja logičan nastavak ovog izdanja kojim bend odlazi korak dalje u aranžmanima pesama i samom pristupu komponovanju.national

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Pravo lice Londona u novom spotu benda Goat Girl

Nove nade londonske indie rock scene, Goat Girl, objavile su novi singl „The Man“ koji će se naći na njihovom

Coachella festival

Guns N’ Roses, LCD Soundsystem i Calvin Harris glavne su zvezde Coachella festivala koji će se u dva vikenda, 15-17.

Loco Dice stiže !

Posle premijernog i jednog od najposećenijih nastupa na ovogodišnjem Lovefestu, Loco Dice se ponovo vraća u Srbiju. Jedno od najtraženijih

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*