Novi jesenji hit sastava Artan Lili

Novi jesenji hit sastava Artan Lili

U susret velikom beogradskom koncertu u Mikser-u 25. novembra Artan Lili objavljuje jesenji hit koji zanosi naziv „Samo ja”. U pitanju je već četvrti po redu singl-spot beogradskog noise-pop sastava sa njihovog nadolazećeg albuma pod nazivom “New Deal” u izdanju Lampsahde Media.

Audio produkciju pesme je i ovoga puta uradio Goran Crevar (Digimedia), dok je za režiju spota bio zadužen Miodrag Cicović.

“Video je snimljen u KPGT-u i mi vam sa zadovoljstvom predstavljamo spot i pesmu za koju se nadamo da će postati neizostavni deo vaših plejlista” – ističe frontmen Bojan Slačala i dodaje da je “entuzijazam cele ekipe ponovo bio presudno oruđe u realizaciji cele stvari”.

Izlazak novog singla “Samo Ja” predstavlja uvertiru za veliki beogradski koncert koji će grupa održati 25. novembra u prostoru Mikser Housa, gde će im kao predgrupa nastupiti mladi pančevački trio Buč Kesidi, takođe ekskluzivci izdavačke kuće Lampshade Media.

Nedelju dana nakon beogradskog koncerta Artan Lili će nastupiti u Kragujevcu, dok će novosadska publika imati priliku da ih vidi 17. decembra u klubu The Quarter.

Singl možete preslušati na Deezeru ili pogledati novi spot na Youtubuunnamed-5-780x534.


Related Articles

Dvadeseti januar – Dan Dejvida Bouvija

Nakon što su jedan pingvin i jedno sazvežđe nazvani po njemu, legendarni britanski muzičar dobio je još jedno priznanje –

Grammys: Lejdi Gaga odaje priznanje Bouviju

Ekscentrična pevačica Lejdi Gaga odaće priznanje nedavno preminulom legendarnom britanskom muzičaru Dejvidu Bouviju na dodeli američkih muzičkih nagrada Gremi 15.

Život u Berlinu ’80. uz muziku New Ordera

New Order je upravo objavio nov video za pesmu “Singularity” koja će se naći na njihovom novom albumu “Music Complete”,

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*