Novi jesenji hit sastava Artan Lili

Novi jesenji hit sastava Artan Lili

U susret velikom beogradskom koncertu u Mikser-u 25. novembra Artan Lili objavljuje jesenji hit koji zanosi naziv „Samo ja”. U pitanju je već četvrti po redu singl-spot beogradskog noise-pop sastava sa njihovog nadolazećeg albuma pod nazivom “New Deal” u izdanju Lampsahde Media.

Audio produkciju pesme je i ovoga puta uradio Goran Crevar (Digimedia), dok je za režiju spota bio zadužen Miodrag Cicović.

“Video je snimljen u KPGT-u i mi vam sa zadovoljstvom predstavljamo spot i pesmu za koju se nadamo da će postati neizostavni deo vaših plejlista” – ističe frontmen Bojan Slačala i dodaje da je “entuzijazam cele ekipe ponovo bio presudno oruđe u realizaciji cele stvari”.

Izlazak novog singla “Samo Ja” predstavlja uvertiru za veliki beogradski koncert koji će grupa održati 25. novembra u prostoru Mikser Housa, gde će im kao predgrupa nastupiti mladi pančevački trio Buč Kesidi, takođe ekskluzivci izdavačke kuće Lampshade Media.

Nedelju dana nakon beogradskog koncerta Artan Lili će nastupiti u Kragujevcu, dok će novosadska publika imati priliku da ih vidi 17. decembra u klubu The Quarter.

Singl možete preslušati na Deezeru ili pogledati novi spot na Youtubuunnamed-5-780x534.


Related Articles

Jagodinski bend večeras u Beogradu – The Rascals

Dragi Jagodinci, večeras u Beogradu, u klubu Vrtoglavica nastupa jagodinski rok bend “The Rascals”. Oni su večeras gosti podrške bendu “Evillution”

E-PLAY SLAVI 20 GODINA KONCERTOM U DOMU OMLADINE

Alternativni bend E-Play promovisaće novi album “Sloboda” i istovremeno proslaviće dve decenije postojanja koncertom 24. novembra (21:00) u dvorani “Amerikana”

Marko Louis objavio novi singl “Kad Je Noć”

Marko Louis je objavio svoj novi singl i spot pod nazivom “Kad Je Noć” za izdavačku kuću Lampshade Media i

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*