Omladinski TV Kanal “Non Stop” nudi svim gledaocima jedinstveno iskustvo u digitalnoj radiodifuziji. Sami programi su zasnovani na tri ključna sektora: Kulturno-umetnički, muzički i kuturno-zabavni program.
Cilj nam je da napravimo savremen i sofisticiran kanal, a naš fokus je na inovacijama, korisničkom servisu i na preduzetničkom duhu, za koji se nadamo da će nas zadržati na vrhu i pružiti odgovarajući kvalitet najširoj mogućoj publici.
Imajući u vidu da se navike i ponašanja stanvništva, kao i načini korišćenja medija, a na kraju i sama kupovna moć stanovništva, razlikuju u nekoliko regiona zemlje, dolazimo do zaključka da je najbolje ponuditi jedan televizijski kanal, koji bi emitovao svoj program kablovskim putem. Kablovski kanal dostupan je u svim regionima zemlje u kojima postoji kablovski operater JOTEL.
Naš medij obraća se obrazovanijem stanovništvu, đacima, studentima, grupi za koju smatramo da je već duže vreme zanemarena i zapostavljena od strane domaćih medija jer se ne percipira kao isplativa. Omladinski TV Kanal “Non Stop” emituje kvalitetne sadržaje, značajnu količinu i nivo kulturnih, umetničkih i obrazovnih programa u jednom dobrom “pakovanju” i u atmosferi vedrine, spontanosti i uspeha.
Naš program prepoznaju kao program koji motiviše, uz čije emisije se edukujujemo, kulturno uzdižemo, zabavljamo, a usput razgovaramo o važnim životnim temama.
Naša misija je da pružimo sadržaje visokog kvaliteta koji će omogućiti da se medijska kuća Non stop plasira na domaćem tržištu kao inovativna, pouzdana i kreativna medijska organizacija namenjena isključivo mladima. Projekat „Non stop“ će obezbediti visoko kvalitetne, inspirativne programske sadržaje sa ciljem dopiranja do što šire populacije, služeći se najnovijim tehnološkim dostignućima.TV NON STOP Bilbord