Ostati zdrav

Period između godišnjih doba idealan je period da nahvatamo neku neželjenu groznicu i taman kada Sunce konačno počne da sija, može se desiti da ostanemo vezani za krevet i ne provedemo dan napolju sa prijateljima u vožnji bajsom. Kako se toga rešiti i ostati zdrav? Sledi u savetima.

OBUCITE SE SLOJEVITO
Možda zvuči smešno I podseća na savet svima nam dobro poznate Nade Macure, ali može se dogoditi da nas vremenski uslovi prevare I da izađemo nedovoljno obučeni I da to ne shvatimo dok Sunce ne zađe. Zato, ako si na bajsu obuci se slojevito I ako ti je vrućina uvek možeš skinuti višak garderobe I ako ti je hladno uvek možeš da se obučeš.

NE FORSIRAJ SEBE
Zvuči kontradiktorno, ali jeste istina. Naravno da se svi treba da uključimo malo fizičke aktivnosti da bismo ostali zdravi, ali ukoliko ne slusaš svoje telo I preforsiraš se, to će te jedino odvesti pravac u krevet.

PONESI REZERVNU MAJICU
Jedan od najboljih delova biciklizma je naravno ispijanje kafe, ali to u prelaznom period može biti opasno. Uvek ponesi rezervnu majicu ili neki manji peškir I kada naručih svoj espresso, skokni do toaleta I presvuci se, na taj način ćeš smanjiti rizik od prehlade.

SMANJITI ALKOHOLNO PIĆE
Ovo je možda najteže mnogima od nas , ali ovo naravno ne znači ne pogladti ga više nikad. Moguće je jednostavno reći “ne” onom “još jedno ćemo I idemo kući” jer baš to još jedno može da dovede do toga da te ujutru boli sve na metar od glave I da ostaneš u kući ceo dan, a dan je kao stvoren za bleju napolju.

Vladimir Stojanović

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Nepoznati počinilac i njegov “ledeni podvig”

Ne pokusavati ukoliko niste momak iz videa 󾌰 Nepoznati pocinilac se hrabro popeo na klizavu ogradu mosta na Belici 󾌯󾌯󾌯…

Reč – dve kroz vreme

Piše: Emina Ignjatović Pre nekoliko dana, draga drugarica poslala mi je video koji me je razgalio i naterao da razmislim

Planiranje rute za vožnju bajsa po okolini Jagodine

Nije bitno da li si nov u svetu biciklizma ili si sa dugogodišnjim iskustvom, svi smo se, makar i u

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*