Ostati zdrav

Period između godišnjih doba idealan je period da nahvatamo neku neželjenu groznicu i taman kada Sunce konačno počne da sija, može se desiti da ostanemo vezani za krevet i ne provedemo dan napolju sa prijateljima u vožnji bajsom. Kako se toga rešiti i ostati zdrav? Sledi u savetima.

OBUCITE SE SLOJEVITO
Možda zvuči smešno I podseća na savet svima nam dobro poznate Nade Macure, ali može se dogoditi da nas vremenski uslovi prevare I da izađemo nedovoljno obučeni I da to ne shvatimo dok Sunce ne zađe. Zato, ako si na bajsu obuci se slojevito I ako ti je vrućina uvek možeš skinuti višak garderobe I ako ti je hladno uvek možeš da se obučeš.

NE FORSIRAJ SEBE
Zvuči kontradiktorno, ali jeste istina. Naravno da se svi treba da uključimo malo fizičke aktivnosti da bismo ostali zdravi, ali ukoliko ne slusaš svoje telo I preforsiraš se, to će te jedino odvesti pravac u krevet.

PONESI REZERVNU MAJICU
Jedan od najboljih delova biciklizma je naravno ispijanje kafe, ali to u prelaznom period može biti opasno. Uvek ponesi rezervnu majicu ili neki manji peškir I kada naručih svoj espresso, skokni do toaleta I presvuci se, na taj način ćeš smanjiti rizik od prehlade.

SMANJITI ALKOHOLNO PIĆE
Ovo je možda najteže mnogima od nas , ali ovo naravno ne znači ne pogladti ga više nikad. Moguće je jednostavno reći “ne” onom “još jedno ćemo I idemo kući” jer baš to još jedno može da dovede do toga da te ujutru boli sve na metar od glave I da ostaneš u kući ceo dan, a dan je kao stvoren za bleju napolju.

Vladimir Stojanović

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Najkorisnije aplikacije za bicikliste

Vožnja bicikla je sama po sebi zabavna, ali možete je učiniti jos zanimljivijom koristeći smart phone i time još više

Iz(a) Emininog ugla: Šta feminizam nije

Piše: Emina Ignjatović Razgovarajući sa dečacima i devojčicama približno mojih godina i čitajući komentare na internetu, shvatila sam da ljudi

Odmor nakon vožnje bicikla i kako ga najbolje iskoristiti

Tvoja vožnja je gotova, uspeo si da dodjes do kuće, zaslužio si kafu. Šta radiš sledeće? PROVERI SVOJU STATISTIKU Ovim

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*