Planiranje rute za vožnju bajsa po okolini Jagodine

Planiranje rute za vožnju bajsa po okolini Jagodine

Nije bitno da li si nov u svetu biciklizma ili si sa dugogodišnjim iskustvom, svi smo se, makar i u šetnju krenuli, zapitali: “Gde bih sad mogao da krenem?”. Da do ovoga ne dođe (makar što se biciklizma tiče), evo načina da isplaniraš odličnu vožnju po okolini Jagodine.

STARA DOBRA MAPA
Raščisti sto, raširi mapu svog omiljenog kraja i pronađi put koji odgovara tvojim fizičkim sposobnostima. Pogledaj da li ti je dozvoljeno da se tamo krećeš bajsom, potraži da li postoje usponi, pogledaj okolni teren. Jednostavno istražuj.

TVOJA LOKALNA RADNJA ZA BAJS
Gde najbolje tražiti ribu nego u vodi. Isti princip važi i ovde. Promuvaj se do radnje i tamo sigurno postoje ljudi koji ujedno rade i okupljaju se vikendom i voze. Pitaj ih da se pridružiš i uvek možeš da računaš na pomoć na putu.

GOOGLE MAPS
Pored Google Maps-a postoje još milion drugih sajtova na kojima možeš da pronađeš savršenu rutu za sebe i šta više, možeš da je prebaciš na svoj smartphone i da ne brineš da li ćeš se izgubiti.

APLIKACIJA NA TELEFONU
Na prvom mestu je STRAVA, na toj aplikaciji su ti pokazane lokalne rute i vremena drugih biciklista koji su ih vozili. Pokušaj da sebe uvrstiš na vrh tabele tako što će im aplikacija pokazati da više nisu najbolji kada sledeći put aktiviraju aplikaciju.

Vladimir Stojanović

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Nepoznati počinilac i njegov “ledeni podvig”

Ne pokusavati ukoliko niste momak iz videa 󾌰 Nepoznati pocinilac se hrabro popeo na klizavu ogradu mosta na Belici 󾌯󾌯󾌯…

Reč – dve kroz vreme

Piše: Emina Ignjatović Pre nekoliko dana, draga drugarica poslala mi je video koji me je razgalio i naterao da razmislim

Deco, čuvajte se baobaba!

Piše: Emina Ignjatović Čitava protekla godina mi je u nekakvoj magli i, pravo da vam kažem, nekad imam utisak da

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*