Počeo najseksi festival na svetu

Slavnom Kopakabanom i ulicama Rio de Žaneira odjekuje karnevalska muzika, a širom grada mogu videti i raskošni kostimi na mahom oskudno odevenim plesačicama, po kojima je karneval i postao globalno poznat kao najseksi karneval na svetu.

Vrhunac karnevala u Riju sa spektakularnom paradom na Sambadromu na rasporedu je danas i sutra, ali plesačice slavnih škola sambe već igraju – kako na ulicama Rija, tako i na ulicama Sao Paula.

Slični seksi kostimi deo su i karnevalske tradicije u Urugvaju, gde plesačice nimalo ne zaostaju za onima iz Rija. Na karnevalu u Riju očekuje se milion turista uz nekoliko miliona lokalnih žitelja, prenose agencije.

Gradonačelnik Rio de Žaneira Eduardo Paeš u petak uveče je ključeve grada predao Kralju Momou, čije je pravo ime Vilson Dias, i on će sledećih dana voditi karneval. Petodnevni festival muzike i plesa ove godine održava se, medjutim, u senci straha od širenja opasnog virusa Zika i ekonomske krize.

Izvor: Tanjug/AP/B92

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Marihuana 114 puta sigurnija od alkohola?

Iako je marihuana u većini zemalja zabranjena i dugo vremena smatrana opasnom, nova studija pokazuje da je ta biljka čak

Kako sve možemo upotrebiti kokosovo ulje?

Da kokosovo ulje ima brojne pozitivne efekte na ljudsko telo odavno nije tajna, a osim u ishrani, može se koristiti

Klizanje: Zabava koja donosi dobro organizmu

Klizanje na ledu je veština koju svi lako mogu da nauče, ali je najbolje kada se zavoli još u detinjstvu.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*