Podržimo stvaranje nečeg novog – podržimo AKC|JA

Podržimo stvaranje nečeg novog – podržimo AKC|JA

Mladi, kreativni Jagodinci Nikola Lazić i Veljko Milaković osmislili su projekat “AKC|JA”, koji predstvalja stvaranje kulturno-umetničke scene, otvaranje, nezavisne institucije kulture, Alternativnog kulturnog centra u Jagodini.

13330960_1048341525201768_4222578271599110950_n

Koncerti, predstave, filmske projekcije, seminari, interaktivne radionice, izložbe, pre svega lokalnih, ali i domaćih i svetskih umetnika činili bi programsku celinu AKC-a.

AKC će umetnicima obezbediti prostor za rad, stvaranje umetničkog dela, mogućnost da svoje radove predstave široj javnosti i mogućnost prodaje proizvoda svoje kreativnosti.


Projekat je prijavljen na konkurs Centifuga, koji je deo programa SupErste i prošao je u prvih 40 projekata. U toku je poslednja faza glasanja gde najboljih 20 projekata dobija sredstva za realizaciju.


Ukoliko želite da podržite projekat potrebno je da odete na www.superste.net/project/alternativni-kulturni-centar/ ulogujete se i kliknete na “podrži projekat”!

Zajedno do cilja AKCIJA!

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Majstor za animaciju i ilustraciju: mladi jagodinski likovni umetnik Mikelle

Miodrag Jovanović Mikelle (24) je mladi likovni umetnik iz Jagodine, kome je u osnovnoj školi “Goran Ostojić” likovno predavao otac,

The Mitrije snimio pesmu za svog druga Nikolu: Nemoj da si jadan, majmune

Dimitrije Radojković (22), Dića, od skoro poznat i kao The Mitrije, završio je gimnaziju u Jagodini, a trenutno je student

Šviki u priči “Kako je to kad svakodnevno ispituješ svoje granice”

Osamnaestogodišnjak, jagodinski gimnazijalac Stefan Dimitrijević – Šviki konstantno radi na ispitivanju svog fizičkog umeća i izdržljivosti. Ovaj momak bez problema

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*