Pokreni se: Saveti za pobedu nad mrzovoljom

Vladimir Stojanović - naš promoter zdravog života

Vladimir Stojanović – naš promoter zdravog života

Budimo realni, svaka voznja bicikla je zabavna, ali dođu oni trenuci kad ti se ne izlazi napolje, kada si na bajsu i onda te mrzi da okreneš pedalu. Par praktičnih saveta kako da prebrodiš te „crne dane“.

POVEDI PRIJATELJA
Nista nije zabavnije nego kad ti i tvoj ortak krenete u oblizak i pokrenete razgovor o bilo kojoj temi i na taj način i ne primećuješ da te je bedak već napustio.

PEVAJ
Tako je. Baš to, pevaj. Bilo da pevaš u sebi ili da pevaš na sav glas bitno je da te pesma koju pevušiš odvraća od toga da mislis kako je sve protiv tebe. Bilo da je tvoja omiljena pesma ili pesma koju si čuo tog dana u kafiću, nije bitno. Svakako, ko peva, zlo ne misli.

PODELI PUT NA DELOVE
Kada ti je dosadno ili jednostavno više ne možes dalje, pokušaj da podeliš put na manje delove. Vozi npr. do „Stop“ znaka, pa onda do sledećeg, pa sve tako dalje. Svaki put kada oderediš sledeću metu, motivaticija raste sa kilometražom.

IMAJ NA UVEK NA UMU ZBOG ČEGA VOZIŠ
Ako negde zapne, nemoj forsirati. Opusti se! Izašao si napolje da bi uživao, a ne da bi oborio olimpijsku normu za Rio. Prepusti se osećaju, uzivaj u lepom vremenu s prijateljima, iskoristi dan kako treba.

NAPRAVI USPOMENU
Ne moraš da juriš kao munja svaki put kada si na bajsu, iskoristi bajs i za nesšto drugo. Ponesi fotoaparat i kreni u suton i napravi panoramu Jagodine dok sunce zalazi, uradi par selfija dok čekas na semaforu, ukombinuj sa drugim aplikacijama na telefonu i dosada će nestati čim opali prvi blic.

Vladimir Stojanović

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Lekcija iz istorije u prirodi: ruta Jagodina – manastir Manasija

Prošle nedelje je ruta bila predlog za izlet, a ove nedelje je lekcija u prirodi iz istorije. Ove nedelje, predstavljamo

Iz(a) ugla: Dobri dusi

Piše: Emina Ignjatović „Osjećaš da se život događa negdje drugdje baš petkom navečer i da ti stalno fali još malo

Odmor nakon vožnje bicikla i kako ga najbolje iskoristiti

Tvoja vožnja je gotova, uspeo si da dodjes do kuće, zaslužio si kafu. Šta radiš sledeće? PROVERI SVOJU STATISTIKU Ovim

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*