POP ZVEZDA BEBE REXHA VODITELJKA 2016 MTV EMA DODELE U ROTERDAMU 6. NOVEMBRA

Pop zvezda Bebe Rexha (Bibi Reksa) biće voditeljka 2016 MTV EMA dodele koja će se održati u Roterdamu u nedelju, 6. novembra, sa direktnim prenosom na MTV kanalu od 20 časova. Rexha će ovom prilikom imati i svoj prvi EMA nastup i izvešće neke od svojih hitova, uključujući i aktuelni dens singl “In The Name Of Love.”

“MTV EMA je mesto na kojem se ceo svet okupi kako bi proslavio univerzalni jezik muzike,” rekla je Rexha. “Oduševljena sam što ću ove godine biti voditeljka žurke i jer ću svetu pokazati novu stranu Bebe.”

Pored prilike da vodi i nastupi na MTV EMA dodeli, pevačica iz Bruklina može da se ostvari i kao dobitnica MTV nagrade, s obzirom da je nominovana u dve kategorije – za najboljeg novog izvođača i najboljeg Push umetnika.

EMA HOST

2016 MTV EMA dodela prenosiće se uživo na regionalnom MTV kanalu iz dvorane Ahoy Rotterdam u Roterdamu, u nedelju, 6. novembra od 20:00. Glasanje za sve MTV EMA kategorije, uključujući i Best Adria Act, odvija se na linku MTVEMA.com i traje do subote, 5. novembra u ponoć. Nominovani za najboljeg regionalnog izvođača su S.A.R.S., Elemental, Siddharta, Luce i Toni Zen.

 Za sada je potvrđeno da će na dodelu nastupiti Bruno Mars, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham i Zara Larsson. Uskoro će biti otkriveni novi izvođači i prezenteri nagrada.

admin

admin

TV Non Stop


Tags assigned to this article:
2016 MTV EMAEMA HOST

Related Articles

Prvi put u istoriji: U 2015. stare pesme slušanije od novih

U 2015. godini na svetskom tržištu prodato je čak 4,3 miliona audio diskova sa starijom muzikom više od onih na

Život u Berlinu ’80. uz muziku New Ordera

New Order je upravo objavio nov video za pesmu “Singularity” koja će se naći na njihovom novom albumu “Music Complete”,

Tricky oduševio publiku u Beogradu

Poznati trip-hoper Tricky održao je 26. januara koncert u Beogradu, na kojem je promovisao nedavno objavljeni album „Skilled Mechanics“. Očekivani

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*