Posle 22 godine projekat Hologram objavio album sa Margitom Stefanović

Posle 22 godine projekat Hologram objavio album sa Margitom Stefanović

Srpsko-holandski bend Hologram objavio je svoj prvi album „Project 303“, snimljen 1995. godine. Album je objavljen 1. aprila na sam rođendan pokojne Margite Stefanović (EKV), koja je na albumu i svirala. Album je u digitalnom formatu objavila izdavačka kuća Lampshade Media.

Hologram je stalni i pokretni muzički projekat, baziran u Amsterdamu, osnovan 1995. godine u Novom Sadu. Kreator Holograma je Ljiljana Keravica, kompozitor, producent i izvođač.

hologram

Ideja Hologram je da za svaki novi projekat uključi različite muzičare, različitih nacija i muzičkog nasleđa. Zbog toga muzika poprima raznovrsne uticaje, pa se može opisati kao rock, pop, electro-dark, pa čak i ska te na taj način biva lako prepoznatiljiva slušaocima.

Trenutno Hologram radi na novom materijalu u Amsterdamu.

Prvi Hologram album „Project 303“ sniman je u studiju Dum Dum u Novom Sadu 1995. godine zajedno sa Margitom Stefanović. Na albumu su gostovali muzičari iz različitih novosadskih bendova. Muzika je stvarana u susretu dve generacije i reflektuje vreme i okolnosti u kojima je nastala.

admin

admin

TV Non Stop


Tags assigned to this article:
Hologram

Related Articles

Glumica Vanja Nenadić u novom spotu house dua Trifun & Ivan Beloševac

Nakon uspeha pesme „Novi dan“ house dvojac koji čine Trifun i Ivan Beloševac objavio je novi singl pojačan američkom hiphop

Marko Louis objavio novi singl “Kad Je Noć”

Marko Louis je objavio svoj novi singl i spot pod nazivom “Kad Je Noć” za izdavačku kuću Lampshade Media i

Dejan Cukić putuje “od šanka do šanka”

Pre tačno trideset godina, u maju 1987. otpočelo je snimanje prvog solističkog albuma Dejana Cukića. Bio je to početak jedne

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*