Pravo lice Londona u novom spotu benda Goat Girl

by admin | February 20, 2018 3:13 pm

Nove nade londonske indie rock scene, Goat Girl, objavile su novi singl „The Man“ koji će se naći na njihovom debi studijskom albumu „Goat Girl“ koji će biti objavljen 6. aprila za izdavačku kuću Rough Trade Records. Video spot koji u jedan paket spaja ulične nemire u Londonu i atmosferu na na koncertu benda Goat Girl možete pogledati na sledećem linku: https://youtu.be/Bi2G0t4oqWA.

Na albumu „Goat Girl“ će se naći devetnaest pesama među kojima je aktuelni singl, kao i prethodno objavljeni „Scream“ i „Cracker Drool“. Po rečima članica benda, album stvara polu-izmaštanu atmosferu iz veoma prljave i ružne gradske realnosti.

„Prosto rečeno, ovaj album je produkt odrastanja u Londonu i pruža uvid u devoluciju našeg grada iz prve ruke. Želele smo da na London gledamo ne samo iz svog ugla već i iz ugla nekog ko je tu po prvi put i kome bi sve abnormalnosti i čudna dešavanja u našem gradu mogla biti čudna“ izjavile su članice benda Goat Girl.

Iako album i bend karakteriše izraženi britanski zvuk, može se čuti i uticaj country muzike, kao i generalno gitarske muzike sa juga SAD-a. Goat Girl čine Clottie Cream, Rosy Bones, Naima Jelly i L.E.D. što su pseudonimi četiri devojke iz Južnog Londona koje predvode tamošnju rock scenu. Goat Girl su izgradile svoju bazu fanova stalnim živim nastupima na kojima su, između ostalog, pratile i već afirmisane bendove poput The Fall, Fat White Family i Parquet Courts.

Source URL: http://tvnonstop.com/pravo-lice-londona-u-novom-spotu-benda-goat-girl/