Privatni lajt šou: LED patike za ples sve popularnije

Iako podsećaju na dečije patike sa svetlosnim efektima, nove patike sa LED svetlom, koje prati vaše plesne korake, postale su veoma tražene zbog mogućnosti light showa koji možete praviti čineći plesne pokrete.

LED diode u patikama dizajnirane su tako da se može uskladiti interakcija između svetlosti, zvuka i pokreta. Ta interakcija može se kontrolisati uz pomoć aplikacije koja upravlja LED diodama u patikama preko Bluetootha, a osim toga korisnik može aplikaciju koristiti da patike svetlosnim znacima odgovaraju na određene pokrete koje osoba učini.

Orphe: Smart Footwear for Artists and Performers from no new folk studio on Vimeo.

LED patike su naročito omiljene i popularne među plesačima, koji svoje plesne korake sada ukrašavaju specijalnim efektima svetla, što celom nastupu daje sasvim novi efekat.

Izvor: klix

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Kasna večera loša za mozak

Osim za srce i pritisak, konzumiranje hrane oko ponoći šteti i mozgu. Preciznije, negativno utiče na hipokampus Da nije dobro

Facebook Messenger, aplikacija sa najbržim rastom

Osam stotina miliona korisnika mesečno je neverovatan rekord, čak i za Facebook Messenger. Upravo toliko osoba upotrebljava popularnu aplikaciju, koja

Kako sve možemo upotrebiti kokosovo ulje?

Da kokosovo ulje ima brojne pozitivne efekte na ljudsko telo odavno nije tajna, a osim u ishrani, može se koristiti

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*