Rajevac i Ćurčić predvode fudbalske legende u utakmici za život!

Rajevac i Ćurčić predvode fudbalske legende u utakmici za život!

Nakon prošlogodišnjeg fudbalskog spektakla “Asovi za decu”, kada je u organizaciji Jovana Simića, EXIT fondacije i NURDOR-a, na stadionu Partizana i u direktnom prenosu na Prvoj srpskoj televiziji, zajednički prikupljeno preko 120.000 evra za izgradnju kliničkog odeljenja za decu obolelu od raka u Nišu, vreme je za novu humanitarnu akciju! Velike fudbalske zvezde, predvođene našim proslavljenim trenerima Milovanom Rajevcem i Radovanom Ćurčićem, ponovo će se okupiti oko plemenitog cilja i odigrati utakmicu za nove dečje živote na Gradskom stadionu u Užicu 15. aprila od 18h, a sav prihod od ulaznica namenjen je za kupovinu najmodernijeg ultrazvučnog aparata sa dve sonde za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju, koji će uskoro biti otvoren pri Opštoj bolnici u Užicu.

300x250pxbaner

Selektori timova koji će dokazati svoju humanost na terenu su trener Milovan Rajevac, zahvaljujući kom je autsajderski tim Gane na Svetskom prvenstvu 2010. godine došao do četvrtfinala i bivši selektor reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić. U timovima će biti legendarni igrači poput Ljubinka Drulovića, Radiše Ilića, Laneta Jovanovića, Milivoja Vitakića, Damira Kahrimana, Darka Belojevića, Filipa Kasalice, Zorana Njeguša kao i mnoge užičke legende koje ljudi i danas pamte, Željko Berić, braća Čančarević, Hajrudin Rovčanin, Milojko Pivljaković, Ivica Jaraković i mnogi drugi. Cilj jedinstvene akcije u Užicu je da okupi velika imena fudbala zapadne Srbije i da ova neobična utakmica okupi sve ljude dobre volje koji veruju da zajedničkim snagama možemo učiniti svet boljim mestom.

Organizatori utakmice uz Jovana Simića i EXIT fondaciju su Grad Užice, udruženje Roditelj i humanitarni aktivista i heroj akcije “Bitka za bebe” Zoran Milovanović.

Ulaznice za ovu jedinstvenu jedinstvenu fudbalsku senzaciju mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Gigstixa, u svim knjižarama „Vulkan“ širom Srbije, kao i na više prodajnih mesta u Užicu, uključujući i Gradski stadion na dan utakmice. Cena ulaznica je 200 dinara za Zapad i Istok i 100 dinara za Jug. Pozivamo sve ljude velikog srca i ljubitelje fudbala da nam se 15. aprila od 18h pridruže na tribinama Gradskog stadiona u Užicu, gde ćemo svi navijati za nove živote!

Svi koji nisu u mogućnosti da posete ovu utakmicu i kupovinom ulaznice po simboličnoj ceni pomognu kupovini ultrazvučnog aparata sa dve sonde za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju u Užicu, donaciju mogu uplatiti na žiro račun udruženja “Roditelj” koji je saradnik na projektu putem računa u Komercijalnoj banci broj 205-185188-43.

admin

admin

TV Non Stop


Tags assigned to this article:
„Asovi za decu“

Related Articles

Glumac Miloš Lazić sa predstavom ,,Eling i Kjel Bjarne“ 29.juna u Beogradu

Na Festivalu “Junski rok 2”, u Beogradu, koji se održava u Ustanovi kulture “Vuk Stefanović Karadzić “, 29.juna, sa predstavom

Košarka – Evroliga: Zvezda u Istanbulu

Crvena zvezda gostuje Darušafaki u Istanbulu od 19.30 časova u šestom kolu grupe E Top 16 faze Evrolige. Srpski i

Vaterpolo: Srbija i Crna Gora u borbi za evropsku krunu

U 17:45 počinje najveći spektakl u istoriji vaterpola, Srbija i Crna Gora, nekada zajedno suvereni bazena, boriće se za evropsku

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*