Skijaška sezona u Srbiji mnogo bolja nego prošla

Skijaška sezona u Srbiji mnogo bolja nego prošla

U ski centru Kopaonik u prva dva meseca sezone 2015/16 ostvaren je promet veći za 25 posto u odnosu na isti period prethodne sezone. Prodato je više od 90 hiljada ski karata i ostvareno više od 1.8 miliona vožnji, kažu u Skijalištima Srbije.

“Skijaška sezona u Srbiji traje gotovo 70 dana bez prestanka, a za to vreme ostvareni su odlični rezultati. U prva dva meseca sezone 2015/16 u ski centru Kopaonik ostvaren je promet veći za 25 posto u odnosu na isti period prethodne sezone. Po svim parametrima, ovogodišnja sezona je
bolja, pa je za samo dva meseca prodato više od 90 hiljada ski karata i ostvareno više od 1.8 miliona vožnji”, rekao je vršilac dužnosti direktora Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić.

Posmatrano od početka ove sezone, ski centar Kopaonik je ostvario za 25 odsto veći neto prihod nego prošle godine, što je dokaz da se ulaganje u ovo skijalište sada višestruko vraća, a sve veći broj stranih turista potvrđuje da je Kopaonik postao lideri u regionu i dostigao evropski kvalitet u svakom smislu.

Direktor Skijališta Srbije je naglasio da na pozitivno poslovanje utiče porast domaćih i stranih gostiju, a interesovanje turista za srpske ski centre raste iz godine u godinu.

“Od početka sezone svakog dana na stazama ima po nekoliko hiljada skijaša. Samo u jednom danu skija više od šest hiljada skijaša i bordera. To pokazuje da smo opravdali poverenje i da su korisnici naših usluga prepoznali kvalitet”, rekao je Ljevnaić.

Govoreći o poslovnim rezultatima, Ljevnaić je istakao da je Skijalištima Srbije imperativ pozitivno poslovanje u 2016. godini i da trenutni tok skijaške sezone ukazuje da će ova godina biti veoma uspešna.

I pored temperatura u plusu, ski centri Kopaonik, Stara planina i Tornik rade nesmetano. Zahvaljujući sistemima za veštačko osnežavanje i odličnoj pripremi staza, skijaši i bordri već više od dva meseca uživaju u svojim omiljenim sportovima.

Izvor: rts
Foto: Ilustracija / hdwallpapers

admin

admin

TV Non Stop


Tags assigned to this article:
srbijaskijanjeskijaska sezonakopaonikplanina

Related Articles

Saveti za šminkanje jagodinske beauty blogerke Muculle

KO JE MUCULLA? Jagodinka Jadranka Joksimovic (19), poznata pod nadimkom Muculla, koji joj je nadenula njena porodica, nakon završene gimnazije

Jedan savršeno brz i savršeno njam ručak

Piše: Tina kuvarica Potrebno vam je 200 g junećeg mlevenog mesa, 3 čena belog luka, natopljeno u vodi parče običnog

Emili Skaj: Od ravnog do naduvenog stomaka zbog jednog pogrešnog zalogaja

Atraktivna fitnes blogerka i model, Emili Skaj, objavila je video kojim je želela da pokaže kako ona izgleda kada pojede

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*