Sonus festival

Jedan od 15 najboljih techno festivala na svetu objavio je imena prvih izvođača koji će nastupiti od 21. do 25. avgusta 2016. na plaži Zrće, na ostrvu Pag.

 

Festival omiljen među ljubiteljima elektronske muzike, održaće se i ove godine u 3 kluba – Papaya, Aquarius i Kalypso.

 

U 5 dana i 5 noći festivala očekuje se nastup svetski poznatih DJ-eva među kojima su za sada najavljeni: Dixon, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Joseph Capriati, Seth Troxler, Marco Carola i još mnogi drugi svetski poznati izvođači, te kao i prethodnih godina, i regionalni DJ-evi .

 

Prošle godine su klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso za vreme Sonus festivala ugostili posetioce iz više od 70 zemalja dok se ove godine očekuje još više gostiju iz celog sveta.

 

Sonus festival će i ove godine prilagoditi cene ulaznica za posetioce iz EX YU regije, a njihova prodaja kreće početkom 2016. godine.

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Počinje Sandens festival

Daleko od Holivuda i Los Anđelesa, sa svih strana okružen snegom, skijaški centar Park Siti u američkoj državi Juta će

Srbija napredovala na Fifinoj rang listi

Reprezentacija Srbije na najnovijoj rang listi FIFA napredovala je četiri pozicije i sada, zajedno sa selekcijom Jamajke, deli 51. mesto

Zbogom, Ziggy!

In Memoriam: David Bowie (1947 – 2016)   Legendarni muzičar i producent Dejvid Bouvi preminuo je posle osamnaestomesečne bitke sa

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*