Stiže 8. mart, a Mustra je tu da pomogne: Cveće i čokolade na poseban način

Stiže 8. mart, a Mustra je tu da pomogne: Cveće i čokolade na poseban način

U utorak slavimo Međunarodni dan žena, 8. mart. Mi, ženskinje, možda ćemo neki dar i dobiti, ali ćemo ga nekome (mami, baki, tetki, ujni…) sigurno i same pokloniti, a muškarcima je, čini se, još teže. Oni definitno za 8. mart neće dobiti ništa, ali će morati neku paricu da isteraju iz džepa. :) Da svima nama pomogne u odluci oko poklona, i još važnije – oko toga da naš poklon bude beskrajno sladak i originalan, pobrinula se naša sugradjanka, grafička dizajnerka Jovana Jovanović na svom blogu mustraa.blogspot.rs.

Jovana je u svom najnovijem postu dala predloge kako da učinimo da buket cveća ili jedna obična čokolada postanu poklon koji će definitivno dugo, dugooo krasiti sobu neke naše drage ženske osobe.

Na njenom blogu mustraa.blogspot.rs nalaze se besplatni fajlovi za štampu, a u nazivu svakog fajla stoji objašnjenje koji je format u pitanju i na kakvom papiru se štampa. Dakle, skinete fajlove, odete u najbližu štampariju i odštampate (u ovom slučaju) šarene kutijice ili kutijice u obliku gajbice koje je Jovana pripremila za vas, napunite ih cvećem i zasigurno imate u rukama poklon za oduševljenje!

“Smatram da je šteta ukrašavati cveće i praviti bukete sa gomilom traka, celofana i šarenih papira jer je cveće samo po sebi ukras, pa prosto nije fer prema njemu stavljati ga u bilo šta sem u običan beo ili pak papir. Ali ipak je praznik i ja ne mogu da odolim, a da ne napravim nešto što će ga propratiti! Zato imam predlog kako da ispoštujete prazničnu atmosferu, ali da ostavite cveće u prvom planu. Šta mislite o gajbici punoj cveća? :) Kako ne biste lutali tražeći savršenu gajbicu i na kraju shvatili da košta mnogo više nego što ste se nadali, rešila sam da napravim kutiju koja izgleda kao prava gajbica i naravno ima pečat osmog marta, poručuje mlada grafička dizajnerka.

kutija roze

E, ako ste se ipak odlučili da nekome darujete i čokoladu, Jovana i za to ima rešenje! Ima li šta sladje od čokolade sa porukom?

cokolade1 - Copy

Budite kreativni, obradujte nekoga i uživajte i vi u darivanju i osmehu i radosti onoga ko prima poklon od vas!

M.B.J.

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Fejsbuk uskoro “emocionalno inteligentniji”

Korisnici Fejsbuka širom sveta sada će imati znatno više opcija na raspolaganju od prostog lajka kada požele da odreaguju na

Mlečni put je možda već mrtva galaksija

Mlečni put možda je već mrtva galaksija, koja je poput zombija i dalje aktivna u svemiru. Naša galaktička komšinica Andromeda

Emili Skaj: Od ravnog do naduvenog stomaka zbog jednog pogrešnog zalogaja

Atraktivna fitnes blogerka i model, Emili Skaj, objavila je video kojim je želela da pokaže kako ona izgleda kada pojede

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*