SVI ZAJEDNO: Beogradski sindikat 1. maja na URANKU!

“Rano jutro, uranak, ja napuštam zamak”, jedna je od rima poznatog beogradskog hip-hop sastava, Beogradski sindikat, koji će nastupiti 1. maja na trećem po redu Uranak festivalu na Srebrnom jezeru.

BS ekipa svojim rimama ostavila je najdublji trag u hip-hop-u na ovim prostorima, a na Uranku nas očekuju i neke nove rime iz njihove kuhinje, s obzirom na to da se novi album uveliko priprema.

12417530_1262661187081445_443170559080303082_n (1)

Momci iz Beogradskog sinditaka koji su 2012. godine uspeli da napune Beogradsku arenu nastupaju na Open Air Action stage-u. Grupa za koju zabranjene teme ne postoje obećava energičan koncert na ovom jedinstvenom festivalskom prostoru. Bs armija je brojna i ostalo je još malo trodnevnih karata za Uranak fest.

Live-Stage-9

Karte možete kupiti na prodajnim mestima Eventim Serbia, DD Tickets, GIGS TIX-a. Festival traje od 30. aprila do 3. maja. a muzički program možete pogledati na sajtu Uranka.

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Drugo po redu skejt takmičenje u Jagodini

Jagodinski sportski savez i Jagodina Skateboards, 02.jula u Jagodinskom skejt parku, organizuju drugo po redu skejt takmičenje. Prvo takmičenje održano je 2014. godine kada je

E-PLAY SLAVI 20 GODINA KONCERTOM U DOMU OMLADINE

Alternativni bend E-Play promovisaće novi album “Sloboda” i istovremeno proslaviće dve decenije postojanja koncertom 24. novembra (21:00) u dvorani “Amerikana”

Život u Berlinu ’80. uz muziku New Ordera

New Order je upravo objavio nov video za pesmu “Singularity” koja će se naći na njihovom novom albumu “Music Complete”,

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*