SVI ZAJEDNO: Beogradski sindikat 1. maja na URANKU!

“Rano jutro, uranak, ja napuštam zamak”, jedna je od rima poznatog beogradskog hip-hop sastava, Beogradski sindikat, koji će nastupiti 1. maja na trećem po redu Uranak festivalu na Srebrnom jezeru.

BS ekipa svojim rimama ostavila je najdublji trag u hip-hop-u na ovim prostorima, a na Uranku nas očekuju i neke nove rime iz njihove kuhinje, s obzirom na to da se novi album uveliko priprema.

12417530_1262661187081445_443170559080303082_n (1)

Momci iz Beogradskog sinditaka koji su 2012. godine uspeli da napune Beogradsku arenu nastupaju na Open Air Action stage-u. Grupa za koju zabranjene teme ne postoje obećava energičan koncert na ovom jedinstvenom festivalskom prostoru. Bs armija je brojna i ostalo je još malo trodnevnih karata za Uranak fest.

Live-Stage-9

Karte možete kupiti na prodajnim mestima Eventim Serbia, DD Tickets, GIGS TIX-a. Festival traje od 30. aprila do 3. maja. a muzički program možete pogledati na sajtu Uranka.

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Dodela diploma na PEP-u

U utorak 30.maja u prostorijama Visoke skole za poslovnu ekonomiju i preduzetnistvo PEP, odrzana je svecanost dodele diploma za studente

Kamasi Washington objavio album “Heaven and Earth”

Jazz saksofonista i producent Kamasi Washington, objavio je svoj dugo najavljivani drugi studijski album „Heaven and Earth“ a uporedo je

Fed Kup: Jelena predvodi Srbiju protiv Španije

Jelena Janković, najbolja srpska teniserka, predvodiće reprezentaciju Srbije protiv Španije u Kraljevu u prvom kolu Fed Kupa Svetske B grupe.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*