Teodosić: Dobar žreb, maksimum se podrazumeva

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić ocenio je da je nacionalni tim dobio povoljan žreb na kvalifikacionom turniru za odlazak na Olimpijske igre.

Ipak, Teo je istakao i da ekipa mora da igra maksimalno na turniru u Beogradu.

“Mislim da smo dobili dobar žreb, odnosno dobre protivnike, uz ogradu da znam da danas svaka ekipa na svetu ima kvalitet i da će svaka reprezentacija u Beogradu imati ogroman motiv jer u igri su Olimpijske igre”, rekao je Teodosić.

Srbija će na turniru u julu igrati u grupi sa Angolom i Portorikom, a onda u poufinalu sa nekom od ekipa iz druge grupe – Češkom, Letonijom i Japanom.

“Naš maksimum se podrazumeva, bez obzira na ime rivala. Favoriti jesmo i ne možemo od toga da pobegnemo iz jednostavnog razloga: pune Arene, koja će biti naš vetar u leđa. Nadam se najboljem jer ova ekipa ima kvalitet i motiv za plasman na OI”, rekao je Teodosić.

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Povratak Primal Screama sa novom pesmom i spotom

Kultni bend Primal Scream objaviće svoj 11. studijski album pod nazivom “Chaosmosis” 18. marta 2016. godine. U album će vas

Devedeset godina od prve demonstracije televizije

Danas je 90. godišnjica prve demostracije televizije koju je sproveo Džon Logi Berd. On je uspeo u Londonu da prenose

Amira Medunjanin 19. maja u Jagodini

Amira Medunjanin, bosanska kraljica sevdalinki, održaće koncert u maloj sali Kulturnog Centra u Jagodini, 19. maja, sa početkom u 20

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*