Tricky oduševio publiku u Beogradu

Poznati trip-hoper Tricky održao je 26. januara koncert u Beogradu, na kojem je promovisao nedavno objavljeni album „Skilled Mechanics“.

Očekivani massive attack nastup uz Trikija dočekao je veliki broj obožavalaca. Koncert je najpre trebalo da bude održan u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda, ali je zbog velikog interesovanja premešten u veći prostor koji se nalazi u Savamaloj. Sve karte su bile rasprodate, te deo obožavalaca nije prisustvovao koncertu.

Tricky

Svojim specifičnim dubokim glasom, tehnikom pevanja „sprechgesang” (vrsta pevanog govora) i energijom, Tricky je uspeo da napravi odličnu atmosferu. Iako je ovaj koncert posvećen predstavljanju njegovog novog albuma „Skilled Mechanics“, publika je svaku pesmu odlično prihvatila.

Njihanje, skakutanje, vrištanje, aplauzi odveli su publiku u neku vrstu transa.

Koncert je bio odličan, što govori i činjenica i da je Triki pozivan na bis.
Nadamo se da će uskoro doći opet i odvesti nas u neki novi trans. :)

Jelena Pranić
Vladimir Stojanović

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Gimnazijalac Stefan Dimitrijević otpočeo muzičku karijeru sa grupom In vivo

Stefan Dimitrijević – Šviki (18), o kome je portal NON STOP nedavno pisao, otpočeo je svoju muzičku karijeru pod pseudonimom

SVI ZAJEDNO: Beogradski sindikat 1. maja na URANKU!

“Rano jutro, uranak, ja napuštam zamak”, jedna je od rima poznatog beogradskog hip-hop sastava, Beogradski sindikat, koji će nastupiti 1.

E-PLAY SLAVI 20 GODINA KONCERTOM U DOMU OMLADINE

Alternativni bend E-Play promovisaće novi album “Sloboda” i istovremeno proslaviće dve decenije postojanja koncertom 24. novembra (21:00) u dvorani “Amerikana”

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*