Upoznajte Vladimira, jednog od naših promotera zdravog života

Vladimir Stojanović (24) iz Ćuprije završio je Ekonomsko-trgovinsku školu u Paraćinu, a trenutno je student Pravnog fakulteta u Beogradu. Biciklizmom je počeo da se bavi pre 7 godina, kada mu se, kako kaže, smučio tenis, koji je trenirao 12 godina. :)

Godine napora, truda, kilometri vožnje po kiši, suncu, vetru, ali ponekad i po snegu, predstavljaju veliki izazov i podstrek za njega.

1175071_10201491091386910_919048122_nIako nije član nijednog profesionalnog biciklističkog kluba, juri vreme profesionalaca. Pre početka sezone vodi računa o kilaži, radi vežbe i pravilno se hrani, kako bi bio u formi.

Najviše voli uspon na Čestobrodici kod Boljevca. :)

Godine 2013. sa svojim drugom Lakijem (koji se takođe bavi biciklizmom) obišao je dva grada u Ruminiji, to su grad Krajova i grad Kurtea de Arđeš, koji se nalazi u podnožju planiskog vrha Transfagarasan, koji je svetskoj javnosti postao poznat posle emisije BBC-a “Top Gear”. Godine 2015. za dva dana je prešao 500 km, od Ćuprije do Banja Luke i stigao na festival “Kestenbug”, gde je izazvao veliko oduševljenje.

Svoje planove ruta pravi u određenim programima i uvek ima cilj, što veći uspon to bolje i što više kilometra za kraće vreme. :)

O biciklizmu, savetima o vožnjama, opremi, rutama ukoro nam piše Vladimir.


Tags assigned to this article:
vladimir stojanovicbiciklizamzdrav zivot

Related Articles

O trenucima zaustavljenim u objektivu Miloša Ljubomirovića

Miloš Ljubomirović (26) mladi je inženjer i fotograf iz Jagodine. Gimnaziju “Svetozar Marković” završio je u Jagodini, dok je Fakultet

Andrea Jovanovska, mlada jagodinska dizajnerka: Estetika kao deo unutrašnje prirode

Andrea Jovanovska iz Jagodine odmalena je pokazivala talenat za crtanje i interesovanje za estetiku. Sa svojih 25 godina ona ima

AKC|JA U PRVIH 20

Naši mladi kreativci sa  projektom “AKC|JA”  plasirali su se u top dvadeset na konkursu Centrifuga. tako da ih sada očekuje prezentacija,

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*