Život u Berlinu ’80. uz muziku New Ordera

New Order je upravo objavio nov video za pesmu “Singularity” koja će se naći na njihovom novom albumu “Music Complete”, u izdanju PIAS koji za Srbiju zastupa Lampshade Media.

Ovaj video je kolaž snimaka uzetih iz filma B-Movie, priče Marka Reedera o životu u zapadnom Berlinu 1980. Video je montirao Damian Hale, čovek koji je odgovoran za neverovatne vizuale za scenske nastupe New Ordera. Singularity sadrži scene grada podeljenog Zidom, prikazuje kulturnu unutrašnju zonu u kojoj se sve i ništa čini mogućim.

Takođe, sajt Singularity http://po.st/NewOrderSingularity koji je postavljen kao svojevrsni omaž bendu New Order, još uvek je otvoren za sve poštovaoce stvaralaštva ovog benda.

Umetnici iz različitih sfera na koje je muzika New Ordera imala značajan kreativni uticaj, iskazuju čast i prenose svoje utiske o ovom bendu www.po.st/NewOrderSingularity.

Na sajtu Singularity možete pročitati eseje Johna Granta, 808 State i Interpola kao i pisca Irvina Welsha, pogledati video blog Johna Richardsa (KEXP) ili plejlistu pesama New Order u izboru Roberta Smitha, pevača kultnog benda The Cure, kolaž La Roux, fotografije Alison Goldfrapp i mn. dr.

Ukoliko želite da ostavite svoje mišljenje, možete pisati na neworder@mute.com do 11. marta.

Izdanje “Music Complete” sadržaće produžene mikseve svih pesama na albumu na šest diskova a u Srbiji će biti dostupan u svim CD shopovima u distribuciji Lampshade Media od 25. marta.

Na albumu su sarađivali brojni poznati izvođači tako da je vokale za pesmu “Superheated” snimio Brandon Flowers, Iggy Pop sa Stray Dogom i Elly Jackson (La Roux) gostuju na “Tutti Frutti” kao i na pesmama “People On The High Line” i “Plastic”.

Gudačke delove izveo je ansambl Manhester Camerata prema aranžmanu Joe Duddella. Umetnička režija poverena je dugogodišnjem saradniku Peteru Savilleu.

Više informacija na:
www.lampshademedia.rs
www.facebook.com/LampshadeMedia

admin

admin

TV Non Stop


Related Articles

Belle and Sebastian u narednom periodu objavljuju tri EP izdanja

Škotski indie pop bend Belle and Sebastian u narednom periodu objaviće čak tri EP izdanja pod zajedničkim imenom „How To

Eurosong 2016: Poslušajte pesmu srpske predstavnice Sanje Vučić!

Sanja Vučić, mlada pevačica grupe “ZAA” iz Kruševca, predstavila je pesmu kojom će se takmičiti pod zastavom Srbije na ovogodišnjem

NON STOP vas vodi na EXIT i SEA DANCE!

/jupijej/ Imamo lepu vest! Televizija i portal NON STOP uspostavili su saradnju sa Exit timom! Zato ćemo uskoro početi da

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*